Pompeji

Censur 15
01. May 2014
105 min
Nordisk Film
Pompeii
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.7 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Pompeji' handler om Milo (Kit Harington), der er en tidligere slave fra England, som nu er blevet gladiator i den romerske by Pompeji. Han forelsker sig i den smukke Cassia (Emily Browning), som er datter af en rigmand og ufrivilligt forlovet til en korrupt romersk senator.

Men byen ligger for foden af vulkanen Vesuv, og den går uden varsel i udbrud. Lava, sten og aske begynder at regne ned over byen, og bygninger smuldrer, mens jorden skælver. Milo må kæmpe sig gennem de panikfyldte gader for at redde sin elskede Cassia og få dem væk, inden byen og dens indbyggere bliver begravet levende.

’Pompeji’ genskaber den legendariske naturkatastrofe, som begravede byerne Pompeji og Herculaneum og omkring 16.000 mennesker i år 79. Begivenheden er en oplagt ramme for en katastrofefilm, og det er da også en garvet action-instruktør, der har fået opgaven.

Paul W. S. Anderson har nemlig tidligere skrevet og produceret alle Resident Evil-filmene samt instrueret tre af dem. Hvis du føler, du kender Kit Harrington, der spiller hovedpersonen Milo, er det formentlig som Jon Snow i hit-serien ’Game of Thrones’, hvor den unge skuespiller har opbygget erfaring med sværdkamp. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: