Paradiset brænder

Censur 11
13. Jun 2024
108 min
Angel Films
Paradiset brinner
Paradisets børn
(© Angel Films)
Paradisets børn plakat
(© Angel Films)
5.5 / 6
Brugere (12)
4.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Paradiset brænder' handler om den hårfine balance mellem euforisk frihed og den barske virkelighed, der hører med til at vokse op.

I et arbejderklasseområde i Sverige klarer de tre søstre Laura (16), Mira (12) og Steffi (7) sig på egen hånd. Deres fraværende mor har overladt dem til sig selv, og med ingen forældre til stede og sommeren lige om hjørnet er søstrenes vilde og utæmmede liv både fri fra bekymringer og fuld af anarki. 

Men da de sociale myndigheder indkalder familien til et møde, bliver Laura nødt til at finde en person, der kan udgive sig som deres mor - ellers vil pigerne blive skilt ad og placeret i forskellige plejefamilier. 

For ikke at bekymre sine yngre søstre, holder Laura truslen skjult for Mira og Steffi. Men efterhånden som sandhedens øjeblik nærmer sig, bliver det tydeligt for søstrene, at deres liv snart vil forandre sig for altid.

'Paradiset brænder' blander humor og varme og havde premiere på Venedig Film Festival 2023, hvor den vandt to priser. Filmen har desuden vundet Svenska Filminstitutets Guldbagge-pris som Bedste Film.

Brugernes anmeldelser

5,5

12 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: