Pan

Censur 11
08. Oct 2015
111 min
Warner Bros.
Pan
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I eventyrfilmen 'Pan' bliver babyen Peter efterladt af sin mor foran et børnehjem.

Da Anden Verdenskrig bryder ud, er han blot en dreng, der mistrives på børnehjemmet og især mistænker den lede forstander for at gøre livet surt for børnene.

I et forsøg på at afsløre sin nemesis, bliver Peter kidnappet af en bande pirater i et flyvende sørøverskib. Før han har set sig om, befinder den unge dreng sig på Ønskeøen, der huser indianere, pirater og magiske feer. De har alle ventet på en dreng, der kan flyve, og som kan stå op imod den onde piratkaptajn Blackbeard. 

'Pan' er den seneste fortolkning af eventyret om Peter Pan. Denne gang er der tale om en prequel og ikke en direkte filmatisering af J.M. Barries børnebogsklassiker. Eventyret vender da også op og ned på ellers velkendte elementer i historien, og mest bemærkelsesværdigt er Kaptajn Klo hverken Peters fjende, en pirat eller i besiddelse af en klo.

Filmens modstander er i stedet Blackbeard, og han spilles af Hugh Jackman, der normalt folder sig ud som Wolverine i X-Men-filmene. Derudover er der roller til Garrett Hedlund, Rooney Mara og Amanda Seyfried.

'Pan' er instrueret af Joe Wright, der tidligere har bearbejdet litterære værker i form af Pride and Prejudice og Atonement. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: