Pacific Rim: Uprising

Censur 11
22. Mar 2018
111 min
UIP
Pacific Rim Uprising
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
4.0 / 6
Brugere (2)
2.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Science fiction-filmen 'Pacific Rim Uprising' er efterfølgeren til Pacific Rim af den Oscar-vindende instruktør, Guillermo del Toro.

Fortsættelsen følger den oprørske og engang lovende Jaeger-pilot Jake Pentecost, hvis far, Stacker, gav sit liv for at redde menneskeheden i den første film.

Jake har opgivet sin træning og lever nu i en kriminel underverden, men da en ustoppelig trussel bringer verden på randen af sammenbrud, får han en chance af sin søster Mako, som leder en ny generation af modige piloter.

'Pacific Rim Uprising' byder selvfølgelig på en masse smadder i form af kæmperobotter og enorme monstre, der efterlader storbyer i ruiner i deres brutale kampe. Dermed kan filmens univers sammenlignes med både Transformers-filmene og Godzilla.

I hovedrollen ses John Boyega, der fik sit store gennembrud i science fiction-filmen Star Wars: The Force Awakens, og instruktørjobbet er overtaget af den debuterende Steven S. DeKnight, der har erfaring fra TV-seriernes verden med bl.a. 'Dollhouse' og 'Daredevil'.

Brugernes anmeldelser

4,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: