Cookie- og Privatlivspolitik

Puss in Boots

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.02.2012
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Puss in Boots
|

Animationsfilmen 'Puss in Boots' (Den bestøvlede kat) handler om tiden før den sværdsvingende kat mødte Shrek og Co. i Shrek 2.

I den biografiske animationsfilm begiver den legendariske kat sig ud på et heltemodigt eventyr, hvor han slår sig sammen med mestertyven Klumpe Dumpe og den snu Kitty Fløjlspote.

Planen er at stjæle fra den berømte gås, som lægger guldæg.

Men 'Puss in Boots' fortæller ikke bare om kattens heltemodige forlystelser, også dyrets triste barndom på børnehjem og hans vilde teenage-år bliver belyst.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (332 votes)
4.1
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'... før man ser sig om savner man hverken Æsel eller Shrek. 'Den bestøvlede kat' har nemlig sin egen snu charme. Historien har sin egen humor og hastighed." (Henning Høeg)

 • Berlingske

  "... generelt set en visuel nydelse, med klare lysende farver. Desto mere ærgerligt er det, at der langtfra er lagt samme omhu i manuskriptet, der ville have nydt godt af en gennemskrivning - eller tre." (Louise Kidde Sauntved)

 • Berlingske

  "Underholdende, selvironisk - men hvad katten kan det ellers?" (Søren Vinterberg)

 • Ekstra Bladet

  "... veloplagt tempo, sjove jokes, flot action og en animation i 3D, der mere end fungerer uden dog at være prangende." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Meget af det, der før har gjort kattekarakteren så elskelig, er blevet så udvandet, at Kat blot er en bleg skygge af sig selv. Her er den gjort mere moralsk, mindre slesk og selvoptaget, og dermed langt mere kedelig." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Weekendavisen

  "De mange fægtescener bliver til en hvirvlende dans, som får lidt ekstra fart på i 3D-formatet. Det går bogstaveligt over stok og sten hele tiden. Det er dog for de mange små ryk i historien – og for Kats uimodståelige tag-mig-op blik, som han også i Shrek-serien kunne lave på kommando - at man skal se og nyde den seneste antimationsfilm fra Dreamworks. Der er også gode romantiske scener." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Folkene bag Shrek har skabt nogle film fyldt med imponerende opfindsomhed. Bedst i de to første film. Men også ok i Shrek 3. Nu har de så kopieret konceptet fra X-Men origins ved at lave en film om Den bestøvlede kats fortid. Det er i sig selv ikke så originalt, men derfor kan filmen da godt være udmærket. Den har en række gode elementer, og det er da i hvert fald ret så underfundigt at lade katten have en barndomsven, som er et æggehoved med en drøm om at få fat i et par magiske bønner. Hvor får de det fra?

Men bortset fra det så synes jeg det er lidt småt med nye opfindsomme tiltag. Og de sjove referencer til andre film (som er blevet et kendetegn ved Shrek filmene) imponerer ikke voldsomt her. Jeg vil dog ikke sige, at filmen er skuffende. Det er hvad man kunne forvente: endnu en god film. Men ikke en som behøver at blive en del af min filmsamling.

Nikolaj

Den er slet ikke lige så god som Shrek filmene.

Marianne

En rigtig sjov film, mine børn og jeg nød den i fulde drag:-)

Nettie Hyldborguser/655066

Vi fik grinet men var ikke så begejstret som for den første film.

The Other Account

Alle der holdt af Den Bestøvlede Kat fra 'Shrek', vil garanteret også elske denne spin-off! Som regel er jeg ikke særligt meget til spin-offs, da det aldrig plejer at være interessant karakterer, der får en film, men med 'Den Bestøvlede Kat', hvisker den fint tavlen rent, og tilføjer fiktive punkter til listen. Dog skal det siges at denne fortælling ikke blev så fantastisk som den ellers kunne være blevet, og den overgår desværre ikke den original fortælling om missekatten i de store støvler, men til gengæld ser kattens præstationer bedre ud i denne, end hvordan præstationen så ud i Shrek-filmene (her mener jeg ikke 'Shrek 2', da det helt klart var den film han var bedst i)! Filmen blev heldigvis ikke så elendig som frygtet, for så længe man nyder de talrige jokes, vilde scener og flotte effekter, så er underholdning ikke til at sætte en finger på.

Ja, som sagt så er underholdningsfaktoren høj, samt den ironi der karakteriserer filmen som helhed, gør den velegnet og underholdende for et publikum i alle aldre. At den er flot, er ihvertfald ikke noget jeg må glemme at sige, da filmen har flere episoder som bærer tydeligt præg af at være inddraget på grund af deres effekt i et 3D format, hvilket dog ikke skal forstås som noget dårligt, men snarere en vellykket udnyttelse af mulighederne. Derfor kan den anbefales at se med brillerne på, på det varmeste anbefalelsespunkt! Fortællingen er ganske ligetil. Det er en historie om svigt, venskab og om at turde stole på hinanden, under et hårrejsende eventyr, der kan ændrer livet hos dem alle. Samtidig er det også en actionfilm i børnehøjde, for der er ikke mange scener, der står stille, eller som ikke afbrydes af eventyrlig action lige så snart den nødvendige dialog først er overstået. Tja, der kunne dog godt arbejdes lidt mere på de danske stemmer vi støder på, under samtalerne, og Kattens "voice over" øjeblikke. Diverse replikker virker amatøragtige, især når vi hører Kristian Boland som Kat, og endnu mere når vi hører som Kitty Fløjlspote, hvilket også var redt skuffende, når jeg ikke kunne sammenligne stemmerne, med de fantastiske figurer!

Den bestøvlede kat har sat sig selv på hovedrollen i dette animerede eventyr, hvilket på ingen måde giver anledning til nogen decideret skuffelse. Et eventyr man ikke vil kunne undgå at følge godt med i så længe den er igang. Fire stjerner til Kattens til tider lykkedes filmatisering! Jeg vil anbefale at du tager børnene i armene, og holde på jeres hatte, støvler og 3D briller, under dette ufatteligt underholdene eventyr, med den charmerende hankat!

Josephine

Kan ikke sige så meget andet end, jeg elsker denne film!

Sofine

Med høje forventninger tog mine to børn på hhv 6 og 9 år ind og så Den bestøvlede kat. Vi er alle tre store fans af Shreck... Men hold da fest hvor blev vi skuffede!
Der er ikke så meget andet at sige, end det var totalt spild af penge!!

Anne Gaedt

Elser de støvler, elsker den humor, elsker den Kat! <3

j. Robbin

kan du lig shrek og især katten der fra, så er denne film også lige noget for dig!. :D

Gitteuser/396809

Super griner film! Puss er jo et af højdepunkterne i Shrek-filmene, så det er genialt at give ham sin egen film. Virkelig en sjov film, så hvis du kan lide Shrek, vil du elske Puss in Boots!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.