Cookie- og Privatlivspolitik

Push

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
13.06.2019
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Push
|

Dokumentarfilmen 'Push' er en hyperaktuel, urban verdensomrejse med et mål om at ændre udviklingen.

Boligpriserne er eksploderet i verdens storbyer. Men det er lønniveauet ikke, og man kan i dag bruge næsten hele sin indkomst på et sted at bo, som man aldrig har tid til at være i, fordi man skal på arbejde for at betale huslejen.

Hvad er der sket, og hvad kan der gøres? FN’s særlige udsending på boligområdet, Leilani Farha, arbejder for at presse regeringer verden over til sikre den fundamentale menneskeret til en bolig, og i ‘Push’ rejser hun til nogle af verdens storbyer for at undersøge boligkrisens omfang og årsager.

Det er rystende, hvad hun finder. Men i en alliance med borgmestre fra Berlin til Barcelona opstår et nyt projekt, der måske kan vende udviklingen.

'Push' kaster lys over noget, som alle taler om, men som de færreste for alvor forstår. 

Fredrik Gertten står bl.a. tidligere bag dokumentaren Den unge Zlatan om den svenske fodbold-stjerne Zlatan Ibrahimovich. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
5
4.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Engang imellem er vi så heldige at bumle ind i en dokumentarfilm, der får verden til at hænge sammen igen. Sådan en film er 'Push'." (Per Juul Carlsen)

  • Jyllands-Posten

    "... 'Push' er ikke bare et forargelsens advarselsskud, det er en gennemresearchet, global fortælling om, hvordan vores verden vil ændre sig radikalt, og til det værre, hvis ikke menneskeretten til et hjem bliver respekteret." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "En dokumentarfilm, der kan opfange så vigtig en udvikling og samtidig fungere som et stykke aktivistisk oplysningsvirksomhed i forsøget på at vende udviklingen, er i mine øjne en forbilledlig politisk dokumentarfilm." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.