Cookie- og Privatlivspolitik

Project Almanac

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning. Den indeholder en række voldsomme scener med farlige eksperimenter, eksplosioner og forfølgelse. I flere scener ses en ung mand på flugt. Han bliver stadig mere desperat, og skærer sin hånd til blods, da han vil smadre en rude. Det vurderes at scener som disse vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
29.01.2015
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Project Almanac
|

I filmen 'Project Almanac' finder tre unge fyre plantegningerne til en tidsmaskine og beslutter sig for at bygge den.

Inden længe begynder vennerne at rejse i tiden. Først er det bare for sjov, men snart må de erkende, at deres mange rejser har alvorlige konsekvenser for nutiden og fremtiden. Når en sommerfugl bevæger vingerne osv....

'Project Almanac' er en science-fiction-thriller instrueret af spillefilmsdebutanten Dean Israelite. Filmen deler stil og tema med The Butterfly Effect og Josh Tranks Chronicle fra 2012. Filmens er produceret af action-kongen Michael Bay. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.6
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "I betragtning af, hvor svært det er at lave tidsrejsefilm, lever det nyeste bud, 'Project Almanac', temmeligt godt op til de høje ambitioner." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] alt i alt er 'Project Almanac' en forrygende rutsjebanetur." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Man kan slippe af sted med meget med et glimt i øjet i ny og næ, men det værste ved 'Project Almanac' er, at den hele vejen er så pokkers selvhøjtidelig og blottet for indre logik og skyggen af spænding. Et uspiseligt, fantasiløst stykke popcorn-underholdning." (Jacob Ørsted)

 • Politiken

  "[...] 'Project Almanac' har en forfriskende realistisk tone. Dog er der bag den rystende inkonsekvente brug af P.O.V. også bare en fortærsket amerikansk ungdomsfilm." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Victor

En af de bedre 'Found footage' film derude.

Karaktererne er faktisk ikke helt ved siden af, og man får opbygget et forhold til dem alle, på forholdsvis kort tid. Ingen af personerne var overdrevet irriterende eller irrationelle, hvilket disse film ofte har en tendens til gøre dem.

Men når det er sagt, så har den nogle rimeligt store plothuller, som man ikke vil have særligt svært ved at opdage. Det er selvfølgelig klart, at det næsten er umuligt at lave en tidsrejsefilm uden nogle småfejl, men det føles næsten som om, at filmen er lidt ligeglad med logikken bag tidsrejser - og maskinens forvirrende virken, er kun til gavn for plottets retning.

Alt i alt, en underholdende film. Helt klart værd at kigge på... men man skal nok ikke tænke for meget over hvordan maskinen virker, da det i sidste ende ikke giver for meget mening.

4/6

Lassicuser/582638

Havde elles gået og set frem til denne film men kan se den ikke har spilletider i Århus - eller nogen steder i Jylland for den sags skyld. Så når man sgu nok desværre at glemme alt om den inden den kommer på DVD.

IM STEPH

Jeg fatter det ikke, den ser ellers rigtig god ud :(

Lassicuser/582638

Men så er det godt at vi snart får mulighed for at se et andet science fiction-brag i biografen når Jupiter Ascending får premiere ;)

Frederikuser/246569

Elsket den

HeavenOfHorror.dk

Den har nu fået den nye titel PROJECT ALMANAC og en amerikansk premieredato den 30/1-2015.

Vi venter spændt på en dansk premieredato! :-D

FilmFyr

Argh! Det kan vidst ikke være helt rigtigt, at der skal gå cirka 9-10 måneder før Danmark får den.

Mit gæt er dog at den bliver taget helt af plakaten.

-opdatering-
Efter et par måneder, har jeg nu kigget på IMDB, og kan se at release datoen helt var blevet rykket, og ikke kun i Danmark

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.