Cookie- og Privatlivspolitik

Prinsessen og frøen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.02.2010
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Princess and the Frog
|

'Prinsessen og frøen' (The Princess and the Frog) udspiller sig i det farverige New Orleans, hvor den smukke unge pige Tiana møder en frø-prins, der er desperat for at blive til menneske igen. 

Et skæbnesvangert kys leder dem begge ud på et eventyr i Louisianas betagende, men også berygtede, sumpe.

Disney leverer en en moderne og noget anderledes version af den klassiske historie og samtidig en respektfuld hyldest til den klassiske håndtegnede animation.

'Prinsessen og frøen' instrueres af instruktør-duoen bag 'Den lille havfrue' og 'Aladdin'. Den Oscar-vindende komponist, Randy Newman, står for musikken.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1323 votes)
4.5
3.6

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et sødt budskab garneret med romantik gør filmen seværdig, men Randy Newmans middelmådige musicalnumre er langt fra vintage-Disney, og plottet i det moderne makeover af eventyret om frøprinsen uheldigt indviklet." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Tænk Aristocats, Lady & Vagabonden og Den lille Havfrue - miks det sammen i en pose og gang det så med to. Og der har du den tidløse Disney genistreg 'Prinsessen & Frøen'." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Tegningerne og rollefordelingen er klassisk, musikken er vaskeægte (overfraseret) Disney, og måske fordi den skabelon, filmen er støbt i, er så tydelig, er 'Prinsessen og frøen' ikke engang en middelmådig kopi af fortidens succeser." (Kirstine Krefeldt) ()

 • Jyllands-Posten

  "Uden at miste den gammelkendte ånd og forkærligheden for den gode historie er fortælle-universet blevet moderniseret. Disney har ingen grund til at hænge med fedtmulen længere." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en ny, morsom, spændende, musikalsk familietegnefilm i den go’e gamle Disneytradition." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "I 'Prinsessen og frøen' er problemet, at filmen så gerne vil være alle de ting, som nostalgiske Disney-fans længes efter." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

For en gangs skyld lykkedes det for Disney, at bringe et velkendt eventyr ind i nye rammer. Der er ikke en finger at sætte på det tekniske, og hører absolut til i toppen af deres nyere præstationer.

Line FS

Prinsessen og Frøen er total undervurderet! Seriøst. Den er fra 2009 og TEGNET I HÅNDEN. Det er filmen som fik verden til at tro på Disney igen. Det var den første film i mange mange MANGE år som havde det rigtig Disney følelse.
Den er simpelthen så dejlig og så sød, og en ægte Disney klassiker som man kender dem fra 90'erne. Filmen får på ingen måde den kærlighed den fortjener!

Wayne

Foreløbigt den sidste Disney film, som ikke er computerskabt. Omgivelserne er nye og det er historien til dels også - men selvfølgelig har vi de klassiske humoristiske sidekicks som hører til i Disney universet.

Filmen hører ikke til i top 5 af Disney film, men det er afgjort en klassiker som har sit DNA i orden - og måske var den den sidste film som er skabt som Walt havde fantasi til?

Philip

Prinsessen og Frøen er en skøn Disney film, der passer godt til genren og som ligner de gamle klassikere, med en god historie, musik og gode animationer.
Er helt klart værd at se :)

Jimmy

Det var skønt at se en ÆGTE Disneytegnefilm igen.. håndtegnet er nu bedst! Plus en rigtig dejlig film, som man kun kan elske...

Anonymuser/0

Hygge, soedme og smukke tegninger. Er man til de klassiske Disney-film er denne film et dejligt 'gensyn'. Specielt animatorne bag filmen har gjort et mesterligt arbejde

 niceuser/446455

vi elsked den film sød sjov og bedrøvet med mange dejlige mennesker og dyr

Jimmy

Skønt at se Disney tilbage på rette spor igen........

Sanne

Disney formår gang på gang at lave rigtig gode familie film. Og denne film skiller sig ikke ud fra dette. Den har Magi, gode sange, en smuk pige, nogle herlige figurer såsom den fjollede ildflue og den dansende og trompet spillende krokodille, og en happy ending som altid. Den er dog en anelse lang, så for de mindre kan det være svært at holde koncentrationen så længe.

 Mette Breinholt

Rigitgt godt film godt med kærlighed. og super musik.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.