Cookie- og Privatlivspolitik

Primal Fear

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Primal Fear
|

Skyldig? Uskyldig? det er spørgsmål, som den succesfulde stjerneadvokat Martin Vail (Richard Gere) ikke tager stilling til. Hans job er at forsvare - specielt hvis sagen havner på forsiden af aviserne og kan gavne hans karriere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Primal Fear er heldigvis som en god thriller, en film som man ikke helt ved hvor vil hen i plottet, men altså på den gode måde. Der er et mord, som skal opklares, men er morderen skyldig? Og hvordan vinder man sådan en hård sag? Jeg synes, at filmen gør et rigtigt godt arbejde med, at vedligeholde spændingen, og med et super godt manuskript, og gode skuespils præstationer, får filmen 5 stjerner herfra!

Simon

Filmens slutning er en af de få som har fået mig til både at få myrekryb og grine på samme tid. Edward Norton gjorde det helt vildt godt (som altid), og selvfølgelig topper han den lige i den sidste scene. Filmens andre karakterer er ellers ret kedelige, men man glemmer det ligesom ret hurtigt på grund af Aaron og Edward Norton.

Stærk stærk film, kan klart anbefales.

Wayne

Jeg havde virkelig set frem til denne. Jeg er vild med thrillere, og særligt dem som ikke ender som forventet. Både Norton og Gere spiller godt. Men der er simpelthen ikke nok thriller over filmen. Spændingen fes ud af historien.

AufVideoSehen

Det der ved første øjekast virker som et typisk retssagsdrama udvikler sig. Og bliver til et stort gennembrud for Edward Norton, som man sent vil glemme...

Frank

God film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.