/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Polisse

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2011
| |
2 timer 9 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Polisse
|

'Polisse' handler om den særlige politienhed til beskyttelse af børn, og deres arbejde i dagligdagen kryber ofte helt tæt på politifolkenes eget følelsesliv.

Overgreb efterforskes, mistænkte anholdes og afhøres, og velplanlagte politiaktioner skal afsløre og på sigt forhindre menneskesmuglere og ulovlig indvandring samt forældre i at udnytte deres børn i at stjæle uden at kunne blive stillet til ansvar for deres handlinger. Samtidig skal børnene i vid udstrækning skånes og stilles et humant liv i udsigt.

Betjentene kender skyggesiderne, men må forsøge at leve med de syn, der hver eneste dag møder dem og de beslutninger, de kontinuerligt må træffe. Vigtigst af alt må det ikke influere på deres eget privatliv.

Det franske indenrigsministerium har pålagt en fotograf den opgave at dokumentere enhedens arbejde, og hun står overfor at skulle vænne sig til den helt specielle jargon, der hersker i det rå arbejdsmiljø, ligesom enheden må finde sig i at blive set over skulderen. Også når det ikke går helt smukt for sig.

'Polisse' vandt Jury-prisen ved filmfestivalen i Cannes.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.9
4

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... de menneskelige følger af politiarbejdet formidlet på følsom fransk facon." (Jacob Wendt Jensen)

  • Weekendavisen

    "Der er en sund insisteren på manglende spænding, men korpsånden bliver næsten anstrengt euforisk – som var arbejdet en sportsturnering, der egentlig aldrig får ende." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
doveyuser/523104

Jeg er helt enig med Katrine og Sanne, jeg synes også filmen var fuldstændig fantastisk. Jeg tænkte mange gange i løbet af filmen på mit eget arbejde, som også er ret barsk til tider, og på hvor vigtigt et sammenhold mellem kollegaerne er.
Og halleluja og amen i kirken hvor spiller de godt.
Mesterligt!

Sanneuser/790196

Helt fantastisk aktuel film. Intens, facinerende, hurtig og rap i replikkerne. En indsigt i en rå og uhyggelig verden, og i en arbejdskultur der er meget anderledes end de flestes. Også et billed på Fransk kultur, familierelationer, stærke følelser på alle planer. Den skal bare ses. Jeg vil selv se den igen når den kommer på DVD.

Katrine

Denne film går lige i hjertet og man går hjem med en masse tanker og spørgsmål kørende i hovedet.
Vil anbefale alle at se den, da den berører et vigtigt emne og samtidig viser en gribende side af mennesket.
Kan godt forstå at den vandt jury-prisen i Cannes.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.