Cookie- og Privatlivspolitik

Pokémon: The First Movie - Mewtwo Strikes Back (1998)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
08.07.2000
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Gekijô-ban poketto monsutâ - Myûtsû no gyakushû
|

I 'Pokémon: The First Movie' (Pokémon: Filmen) er den sædvanlige sportsunderholdning i fremtiden erstattet af en slags gladiatorkampe, hvor trænere dresserer forskellige dyr - Pokémons - til i hold at kæmpe mod hinanden.

Den unge træner Ash Ketchum og hans pokemon Mew hører til blandt de bedste, og sammen med vennerne Misty og Brock og deres pokemons, har han vundet mange store sejre. Da en forsker finder et hår fra Mew, og laver kloningen Mewtwo, får de unge trænere dog en skræmmende konkurrent.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
5.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Kan tydeligt huske da den gik i biografen og man fik det der kort med af Mew. Har desværre ikke kortet mere da en i familien fik det og min gameboy med. Var meget vild med Pokemon da jeg var lille og måtte bare se det i fjernsynet og da Pokemon filmen kom var det som at være i himlen. Er ikke fan af det mere men kan stadig godt finde på at se sæson 1-2 for Nostalgiens skyld da det giver gode minder fra barndommen. Ligesom med Dragon Ball synes jeg at nu til dags er det trukket for langt ud. Udviklerne skulle tage at finde på noget nyt da alt har sin storhedstid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.