Cookie- og Privatlivspolitik

Planet of the Apes

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.08.2001
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Planet Of The Apes
|

'Planet of the Apes' følger en astronaut, der engang i fremtiden nødlander på en planet, hvor aberne regérer og menneskene henslæber tilværelsen i bittert slaveri, brutalt styret af de kyniske primater.

Astronautens mareridtsagtige indtrængen i denne verdensorden, som han umuligt kan indordne sig, bringer hans liv i fare og efterhånden hele planeten på randen af opstand.

'Planet of the Apes' er Tim Burtons bud på science fiction-klassikeren.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
3.1
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Er enlig fin nok.

Selvfølgelig er den for 1968 den bedste, men den her holder enlig forholdsvist godt.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

en god aften film.den skuffer mig slet ikke.

Antaeus

Den ligger lige på grænsen mellem karakteren 3 og 4. Jeg runder dog op da jeg trods alt var underholdt. Slutningen er dog en af de ringeste i filmhistorien og jeg gik sur ud af biografen. Måske fordi den oprindelige havde en af de bedste afslutninger i historien. Burton har nok ville prøve at leve op til det, men det gik grueligt galt. Har du ikke set den oprindelige så se den først, den er et mesterværk og klasser bedre end denne udgave.

Wayne

er den ikke. Men trods de kæmpe landvindinger der har været på computerfronten, siden den originale udgave, så giver den os intet nyt - bortset fra en anderledes slutning. Jeg havde forventet langt mere af Burton.

S. Rico

Han fik ikke så meget ros for genindspilningen. Men den er faktisk ganske god. Den er både nyskabende og samtidig tro mod originalen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.