Cookie- og Privatlivspolitik

PIX16 - Swiss Army Man

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Harry Potters penis viser sig at være et glimrende kompas i The Daniels' tossede, men også underfundige, konstant overraskende og ultimativt meget rørende debut. En surrealistisk bromance om venskabet mellem en skibsbruden eneboer (Paul Dano) og et handy lig (Daniel Radcliffe). Og en visuel åbenbaring.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hvad nu hvis man udskiftede Wilson (the volleyball) fra Cast Away med et menneskelig med en masse praktiske egenskaber? Det er sådan set filmens præmis. Og det er da ogå en temmelig original idé. Bare ægerligt at det bliver forløst med infantilt pruttehumor, teenage fantasier om piger, og lommefilosofi.

Daniel Radcliffe spiller strandvaskeren, som kan bruges til alle mulige (vildt urealistiske) ting. Det er selvfølgelig alt sammen noget, der foregår i hovedpersonens indre. Og derfor bliver slutningen direkte tåbelig, da Daniel Radcliffes pruttemotor viser sig at fungere i virkligheden.

mussepigen31user/15991

har aldrig set en film som denne! først tænkte jeg ej hvad er det ?
men resten af filmen er totalt grineflip hele vejen :D

Wayne

Måske møder vi en vanvittig person, Hank, som føler sig udstødt fra samfundet - og på randen af selvmord støder han på en strandvasker, som ender med at give ham håb. Sandsynligvis foregår det meste i hans hoved. Men er du gal, en fantasi og en rejse.

Paul Dano er et fund og fortjener at lande flere hovedroller, efter en enestående præstation båret frem at en vittig og temmelig fantasifuld historie.

Daniel Radcliffe spiller mest af alt en stor dukke (strandvaskeren Manny), som viljeløst følger Hanks vej ud af vanviddet - og mod civilisationen samt modet til at leve.

Nogle gange er det sjovt, med et lig som prutter så kraftigt at det kan bruges som jetmotor - og andre gange er det bare bizart. Men det har en sjælden form for poetisk udvikling, som gør filmen værd at se.

Jeg var tæt på at give den 5 stjerner - men mødet med virkeligheden til slut lukker desværre lidt af luften ud af ballonen.

Så 4 store stjerner ud af 6 - eller 8/10.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.