Cookie- og Privatlivspolitik

Piranha 3DD

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
14.06.2012
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Piranha 3DD
|

Gyseren 'Piranha 3DD' er fortsættelsen til 'Piranha 3D' fra 2010.

Efter de voldsomme begivenheder ved Lake Victoria troede alle, at de forhistoriske piratfisk var døde.

Det viser sig dog, at de er tilbage og er endnu mere aggressive og blodtørstige end før. De sultne fisk finder nu vej til et nyåbnet vandland kaldet Big Wet, der er fyldt med unge feriestemte badegæster.

De besøgende får meget mere, end de har betalt for, da piratfiskene angriber, og nu må den viljestærke Maddy (Danielle Panabaker) og hendes venner, Barry og Kyle, tage kampen op mod bæsterne fra dybet.

Den første Piranha-film fra 2010 var en komisk og ekstremt blodig affære, der opdaterede 1978-gyseren af samme navn og gav den en effektmæssig opdatering med 3D og opfindsomme fiskeforsagede angreb på storbarmede badegæster.

I ’Piranha 3DD’ gentager Christopher Lloyd sin rolle som den Tilbage til fremtiden-lignende skøre professor, Ving Rhames har fået geværer i stedet for sine ben, og selveste Mr. Baywatch, David Hasselhoff, gæsteoptræder.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
2.7
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... plat, lummert og ligegyldigt. I en film, der kun varer 82 minutter, lykkes det uden problemer at gentage sig selv i det uendelige." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Det, der skulle være vaks humor, virker ofte små-lummert. Men special-effekt-kvaliteten er i top. Og hvis du har en svaghed for filmsplat, så er det her helt klart dit sommer-fix." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... uden fantasi og charme. En gennemført åndsforladt gyserkomedie, der er lige så tandløs, som den er blottet for grin." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... pornopatter og puritanisme klasker sammen i en fnisende fiskeburger... 'Piranha 3DD' [har] valgt at blive selvparodi." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Patter er sååå sjovt, hahaha unge mennesker der bliver spist af cgi-piratfisk, som ligner noget, der har kostet 5kr. i timen at lave er sjovt og underholdene. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gav denne en chance efter den middelmådig forgænger. Den er ikke underholdene på nogen måde. Havde jeg været høj, havde jeg sikkert nydt, hvor absurd den bliver især mod slutningen, som teaser en 3er om kæmpe piratfisk, som vi heldigvis aldrig får

Wayne

Ringere end den sidste - et par platte jokes og David Hasselhoff hiver ikke filmen op fra det tunge dynd.

S. Rico

Absolut ikke en film der skal tages alvorligt på noget som helst plan. Og absolut ikkke en god film vurderet ud fra normale kriterier.

Historien er ikke eksisterende, og der er - overraskende nok - mindre action og mindre underholdende splatter end i Piranha 3D. Til gengæld er der flere vældig morsomme scener. Især i selskab med Ving Rhames og David Hasselhoff, som laver en fed distanceret parodi på sig selv.

Husk at se alle rulleteksterne igennem. Den sidste bemærkning fra Hasselhoff vedr. arternes overlevelse er genial og alle pengene værd.

KK

1`eren var i mine øjne rigtig fed.. Fede effekter, gode damer, god musik, masser af blod, og en forholdsvis god historie, men 2`eren tager jo nærmest pis på sig selv..
Det er så elendigt skuespil, dårlig plot, helt igennem amatør agtigt sammenlignet med 1`eren, hvilket er rigtigt skuffende efter som den kører i biograferne herhjemme, det er som de tager pis på alt med den så man ikke kan tage den seriøst på nogen måde, og den er på ingen måde underholdende som den forrige..
Det er det værste bras jeg har set længe, og 1`eren var jeg ellers meget positiv overrasket over.. Øv øv..

Josefine

Synes den film ser utrolig dårlig ud. Jeg mener... helt ærligt? Piratfisk? Håber virkelig, at der er en eller anden der siger det til instruktøren.

Mikkel

Hvad er 3DD enlig for noget.

Film Nørden

3DD skal menes som 3-dobble D som i 2 og filmen køre meget på det perverse og det platte derfor er det ikke nogen ny teknologi, men faktisk bare en pervers joke omkring store bryster, du ved... D-skål, ergo er det bryster og ikke teknologi, det er bare almindelig 3D

Mvh Film Nørden

Kimuser/264153

En film der ikke burde have været oppi i biffen, hverken
fugl eller fisk. sikke noget skod.

Allan

Welcome to Rock Buttom:

Hvis man ved hvad man går ind til og evt har set forgængeren (men absolut ikke nødvendigt for at følge handlingen eller mangel på samme) er det nogelunde underholdning på den hjernedøde måde med platte prettyboys og dumme duller med ballon bryster.I længden kommer det hele til at virke som fortidslevninger fra dengang Knightrider og Baywatch var Hoff og hvor Doc tog med Marty tilbage til fremtiden. Men er man en dødbider der er lidt til splatterpatter er der nok et par enkelte sildeben at sætte tænderne i og resten lugter lidt af fisk...

(Bring me my legs!)

><(((°>

Det Hvide Lærred

I genren er den fremragende. Rigtig god underholdning og jeg synes også at effekterne var gode. Kan varmt anbefales
HAPS!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.