/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Pingvinmarchen 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig grundstemning, og historien er langsomt fortalt. Den indeholder flere lange melankolske sekvenser, hvor man ser pingviner, som kæmper sig alene frem på isen. Hertil kommer enkelte let farefulde scener, som da en rovfugl overfalder nogle pingvinunger, og som da en pingvinunge er ved at drukne. Endelig ser man flere gange en pingvinunge, som bliver forladt af sine forældre. Da filmen ellers er rolig og positiv, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de alleryngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
23.03.2017
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
L'empereur
|
Versioner: se alle
2D, Seniorbio, Babybio
|

Dokumentarfilmen 'Pingvinmarchen 2' er fortsættelsen til den Oscar-vindende film fra 2006, om de smokingklædte fugles rejse henover Antarktis.

Pingvinerne modtager et mystisk og uforklarligt kald, som starter marchen, så snart vinteren kommer. Natureventyret følger en ung hanpingvin, der skal begynde sin første færd over den frosne tundra. 

'Pingvinmarchen 2' er fortalt på dansk af skuespilleren Sofie Gråbøl, og dokumentaren gør bl.a. brug af droneoptagelser for at filme dyrenes vandring på rad og række.

Kejserpingvinen har ikke kun optrådt i dokumentarfilm, men også været en del af flere animationsfilm, som f.eks. i den dansende familiefilm Happy Feet. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
4.1
3.3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Alt i alt er der ikke meget kejserligt over pingvinturen denne gang, medmindre man da ikke så originalen i sin tid." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Visuelt er filmen fantastisk. Ved hjælp af droner og unikke undervandsoptagelser er det lykkedes at komme tæt på de fascinerende pingviner." (Birgitte Lorentzen)

 • Jyllands-Posten

  "Det er uafviseligt en smuk film, men at strække den til knap halvanden time er alt for meget." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Dokumentaristen vil ikke bare oplyse, men forføre, om så han skal antropomorfisere et dyreliv, der er fascinerende nok i sig selv. Især for den, der ikke har set forgængeren." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "I den nye film taler fortælleren så meget og så grådkvalt, at du ikke selv har fred til at bearbejde billederne." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter