Cookie- og Privatlivspolitik

Pineapple Express

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Pineapple Express
|

'Pineapple Express' er en ny komedie fra Seth Rogen, Evan Goldberg og Judd Apatow - teamet bag Superbad

Filmen fik ikke dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (37 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kristian

Dette er en af de bedste stener-film der er lavet i dette år-tusinde. Det er ligegyldigt om man går ind for at legalisere pot, cbd oil, hash og hvad de nu hedder alt det forskellige, alle kan stadigvæk nyde den her totalt konge komedie.
Både Seth Rogen og James Franco er absolut geniale i deres ryger-film, men den her må næsten tage prisen for den bedste.
Klart værd at se lige meget hvad.

S. Rico

James Franco og Seth Rogen er som født til at spille pot-rygende tumper, der er heldigere end politiet tillader. Handlingen er ligegyldig, for det er kemien mellem de to som får det hele til at gå op i en højere enhed af røg damp. Det her er en af de absolut sjoveste bro-romance komedier jeg kan mindes at have set.

Simon

Pineapple Express. Ikke store forventninger, men den var meget bedre end troet!

Seth Rogen og James Franco udfolder deres skuespiller talenter, og viser hvad de er bedst til. Humor. Bare scenen hvor Franco har fået stukket det ene ben op i ruden fordi den er fuldt med tomatsauce (?) gør filmen til et must see. Eller hvad med den sidste action scene? Eller kampen i Red's hus? Eller...? Der er en masse fantastiske eksempler på genial humor.

Filmen er langt mere end bare sjov. Den viser et fantastisk venskab, som de her to herre har. Eller tre til sidst. Et fantastisk eventyr kan man sige.

F*ck the po-lice! (Saul)

Cami

Jeg elsker Seth Rogen og jeg elsker James Franco og sammen er det bare kærlighed gange 10!
Sort, skæv (pun intended) humor når det er bedst. Og så har den helt sikkert den bedste "I want to get back together/Lets break up" scene nogensinde skrevet!

Mike

Med en masse gode grin, helt klart værd at se.

Dude

Det er bare alt for grinern, kan helt klart anbefales hvis man gerne vil have et godt grin.

Wayne

Og folk der bare ikke vil dø. Kommedie om ham der så et mord han ikke skulle have set - og så går den vilde jagt.

Brianuser/115017

Det her er seriøst den sjoveste rygerfilm jeg nogensinde har set...! Jeg vil næsten være så fræk at sige, at den er på højde med "How High"...!!! :D
Man griner lige fra start til slut, og hvis man selv har kendskab til de knap så kraftige euforiserende stoffer, så vil man elske denne film - alt er så ægte spillet; reaktioner, biljagter osv., netop fordi man følger to fyre, som er skæve det meste af filmen igennem...
Helt klart værd at se - osse selvom du ikke ryger ;)

since84user/12622

den har premiere i usa i denne uge, og vi skal vente helt til slutningen af november!!!!!!!
Så ennu en film så skal ses i udlandet

nielsuser/660466

hvornår præcis kommer den til danmark? kan ikke finde nogle steder hvor der står noget om det. og har tjekket om blockbuster skulle få den så man kunne leje den, men det ser heller ikke sådan ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.