Cookie- og Privatlivspolitik

Piazzolla - The Years of the Shark

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
04.07.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Astor Piazzolla inédito
|

Dokumentaren 'Piazzolla - The Years of the Shark' handler om den argentinske musiker og komponist Astor Piazzolla (1921 - 1992), som revolutionerede tango.

Musikerens søn Daniel drager i denne dokumentarfilm på sin egen private samling af unikke optagelser og arkiv materiale.

Alt dette maler et gennemgående portræt af Piazzolla som selvsikker, hårdnakket, passioneret og en ægte virtuoso og giver et sjældent indblik i sindet på et sandt musikalsk geni.

'Piazzolla - The Years of the Shark' følger i kølvandet på andre dokumentarfilm om musikalske sjæle, bl.a. som Amy og Searching for Sugar Man

Filmen vises med engelske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.7
3.5

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Daniel Rosenfelds hyldest til den temperamentsfulde musiker er præget af en stor kærlighed til sit mytiske stof, men den er ikke det mindste optaget af at introducere Piazzolla for dem, der ikke i forvejen er bekendt med manden." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Heldigvis har Daniel Rosenfeld valgt at 'fortælle' meget af historien ved hjælp af Piazzollas musik, som er stedet, hvor hovedpersonen og hovedsagen smelter sammen." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.