Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Plys - Nye eventyr i Hundredemeterskoven

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
13.10.2011
| |
1 time 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Winnie the Pooh
|

'Peter Plys' er Disneys nye tegnefilm om den elskede bjørn, der vender tilbage til Hundredmeterskoven i hans første biografeventyr i mere end 35 år.

Historien, der er gennemsyret af al den originale histories underfundige charme og uforudsigelighed, byder på et kærligt gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn, Peter Plys. Hans mange venner, Jacob, Tigerdyret, Ninka Ninus, Ugle, Kængu, Kængubarnet og selvfølgelig Æsel, der har det med at miste sin hale, er ligeledes tilbage.

Jacob bliver kidnappet af en indbildt skurk, og Ugle sender hele banden ud på en dramatisk jagt for at redde ham. Peter Plys er dog mere interesseret i at lede efter lidt honning.

'Peter Plys' er baseret af A.A. Milnes udødelige eventyrbøger og kommer i Disneys klassiske håndtegninger.

Filmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (104 votes)
4.3
4

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en sød historie til både små, større og voksne. Den er fortalt med stor respekt for, og kærlighed til, både stregen, stilen og tonen i de originale historier..." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "... [karaktererne] besidder den sjældne kvalitet, at de kan fange, charmere og glæde mennesker på ethvert alderstrin." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... værdsætter småbørn den? Tempoet er i hvert fald stadig for heftigt til at rumme bøgernes charmerende enfold..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Det er sødt som i gamle dage... Alt er meget gennemført. Børn under ti år vil more sig godt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Gritt

Super sød film!

Jimmy

Var inde og se den med min veninde, og vi lå flade af grin, især hvor Ugle flyver op af hullet for at flyve ned igen fordi de ikke kan komme op hihihih.... plus Grislingens reb hahahaha... PRICELESS! Desværre sad der nogle unger bagved os som blev ved med at snakke - Respektløs! men bortset fra det er den et bevis på at Disney stadig kan deres kram, hvis de får lov til det..

Rikke

Jeg er vokset op med Peter Plys, og følte derfor jeg blev nødt til at se den nye film. Og åh altså, følte mig som et lille barn igen. Folk der som mig er vokset op med filmene, vil nok være enige med mig i, at det er hyggeligt at se dem igen.
Dog vil jeg sige, at denne ikke er den bedste af Plys filmene. Om det er fordi jeg er vokset op, kan jeg ikke sige, men de gamle var nu sødere.
Men for gamle Plys elskere, er det er hyggeligt kig tilbage i barndommen.

Rasmus

Jeg eeeeeeeeeeeeeeeelsker bare Peter plys :) :)

Jeanetteuser/966606

Søde og hyggelig familiefilm med den altid dejlige og ikke så kloge lille bjørn og hans kære venner! :)

Nicolaiuser/319840

jeg håber den er god

Jimmy

Var lidt spændt på den nye Peter Plys, men blev positiv overrasket, den er sød, sjov og hjertevarm, kan slet ikke vente på at få fingerene i den når dvden udkommer.. Den tykke, gamle honningelskende bjørn tager børn og voksne med barnlig sjæle med storm.. Ekstra plus er at den er HÅNDTEGNET! En fryd at se Disney igen tager håndtegnet film under kærlig behandling... Kep them coming Disney!!!

Eliza3250user/211153

Det er en tynd kop te, Disney studierne har fået kogt sammen. Historien er tynd, sangene ikke specielt iørefaldende eller relevante, og tegningerne er slet ikke, som man kunne forvente af et professionelt studie. Alt i alt kedede vi os grumt - både børn og voksne!

ullauser/889103

En tam oplevelse, var inde og se den med mit barnebarn på 4år,selv han syntes den var kedelig.Godt den ikke var længere!

Dorota

En rigtig god famile film. Sjøv,lærerig og Plys er som altid så sød :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.