Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Pedal på nye eventyr

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.07.2009
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Curious George 2: Follow That Monkey
|

I 'Peter Pedal på nye eventyr' går hele tryllekunstneren Den Store Piccadillys glansnummer ud på at få en elefant til at forsvinde, men det er kun et trick, så da elefanten virkelig forsvinder, udbryder der kaos, hvor man straks taler om "elefant-napning".

Mistanken retter sig hurtigt mod den lille nysgerrige abe Peter Pedal, der befandt sig blandt publikum, og som nu også er pist forsvundet.

Skarpt forfulgt at politi, medier og naturligvis Den Store Piccadilly forsøger Peter Pedal at bringe tryllekunstnerens elefant tilbage til dens familie i en zoologisk have i den anden ende af landet.

'Peter Pedal på nye eventyr' er andet spillefilmseventyr som Peter Pedal kommer ud på sammen med sin ven, Ted, også kendt som Manden med den Gule Hat.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (340 votes)
3.8
3.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Peter Pedal på nye eventyr' er en sød film om vor lille vens bestræbelser på at få en cirkuselefant med hjemve fra New York til Californien, men der er for få abestreger undervejs og den nye forfatters plot er overraskende uambitiøst." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... sød, sjov og gammeldags." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Der er et stykke vej op til 'Dumbo', både hvad angår originalitet, tegninger, tårer, humor og historie. Men det er sød, godmodig og børnevenlig underholdning for de allermindste – og nuttethedsfaktoren er helt i top." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... en fiks og varm lille historie med både charme og vid og gevaldigt fut i billederne og fuld knald på farverne." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... hele filmen giver indtryk af, at instruktør såvel som produceren – der selv instruerede etteren – forveksler barnlighed med at være ufokuseret." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolaiuser/319840

jeg håber den er god

Mette Eguser/533312

Filmen er bare herlig, sjov og hyggelig. Lige som Peter Pedal skal være ;-)

Sanne

Peter Pedal er en skøn abe, og det er han også her i denne film. Filmen er sød, skæg og underholdende både for børn og voksne. Filmen er en anelse lang, og det er lidt synd, da filmen ellers er af den slags hvor man godt kan have de aller yngste med i biografen. Men en dejlig film, det må man give den.

Thomasuser/316264

Forventningerne var bestemt høje da vi satte os til rette med datteren på 4 og knægten på 5, efter den første film som var et kæmpe hit for børnene. skuffelsen var til at tage og føle på efterhånden som filmen skred frem, godt at både den ene og den anden skulle tisse mindst 2 gange hver under filmen (så man kunne komme væk), for magen til uopfindsom og kedelig, intetsigende usjov gang juks, har vi længe blevet præsenteret for. Det er ubegribeligt at manuskriptet er blevet godkendt. Selv min datter på 4 spurgte op til flere gange hvornår filmen var slut og knægten kedede sig så meget at man var nødt til at tale med STORE ord. Man kan ikke bare slippe afsted med hvad som helst, BARE fordi figuren er kendt og elsket. Sørgeligt og ren spekulation. ØV.

Michael

Super sjov, ungerne elsker den abe...

helenuser/231546

rigtigt god til mine som er 5år og 8år

Charlotte

Min datter på 10 ville se den og syntes den var god. Hyggelig og sjov.

Rikkeuser/740642

Mine børn var vilde med den..

Rikkeuser/740642

Mine børn elskede den..

Rikkeuser/740642

Mine børn var vilde med den..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.