Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Pedal: På eventyr i junglen

Tilladt for alle
Filmen har en varm og rolig grundstemning, og fortællingen udspilles i et velkendt børneunivers. Den indeholder enkelte scener med let dramatik, som fx da en hovedfigur trues af en vred gorilla, snappes efter af en krokodille eller forfølges af en brølende løve. Da de omtalte scener er meget korte og hurtigt forløses positivt, vurderes det, at filmen ikke kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
23.07.2015
| |
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Curious George 3: Back to the Jungle
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|
Billetter

'Peter Pedal: På eventyr i junglen' handler om aben Peter Pedal, der bliver bedt om at deltage i en vigtig rummission.

Desværre piller den evigt nysgerrige abe ved alle rumrakettens knapper, og han må nødlande i Afrikas jungle. Nu står den på opdagelse i naturen, hvor Peter får en masse nye dyrevenner, imens Manden med den gule hat drager afsted for at lede efter sin firbenede ven.

'Peter Pedal: På eventyr i junglen' er den tredje film i den nye række af familiefilm baseret på H.A. og Margret Reys elskede børnebogskarakter. De første film var Peter Pedal fra 2006 og Peter Pedal på nye eventyr fra 2009. 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (92 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Der er fuld fart over feltet i 'Peter Pedal: På eventyr i junglen' [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Kun en håndfuld gedigne grin undervejs sørger for, at abefesten ikke falder fuldstændigt til jorden." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "[...] 'Peter Pedal: På eventyr i junglen' taler modsat mange af sine syntetiske artsfæller ikke ned til sit publikum. Og det er anerkendelse værd." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Computer'stregen' er enkel og kun lidt for glat, men de korte glimt af nærvær mellem aben og manden [...] drukner i skrig og skrål og fordummende enkle (sø)forklaringer om rumfart, oversvømmelser, gorillapleje m.m." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HUGOuser/134313

Jeg var inde og se filmen med mine to små piger på 4 år, og jeg må nok sige at de sad som limet til stolen. Den var spændende for dem.
I det her tilfælde er det jo ikke de voksne som sådan der kan være de store anmeldere. Det er jo de små børn som gerne skulle føle det er godt. Og mine to små kunne ihvertfald fortælle om filmen hele vejen hjem fra biografen. Så herfra, God film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.