Cookie- og Privatlivspolitik

Peter Kanin hopper hjemmefra

Tilladt for alle
Filmen har en let og humoristisk grundstemning. Den indeholder dog flere scener med ulykker, forfølgelser og tempofyldte actionkampe. Da disse scener indgår i en humoristisk og legende sammenhæng, hvor ingen af hovedaktørerne kommer til skade, og da filmen foregår i et urealistisk positivt miljø med modige og handlekraftige hovedkarakterer, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
10.06.2021
| |
1 time 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Peter Rabbit 2: The Runaway
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D 4DX, 2D 4DX Dansk Tale, 2D, Babybio
|

Familiefilmen 'Peter Kanin hopper hjemmefra' (Peter Kanin 2) er en efterfølger til Peter Kanin, der er baseret på Beatrix Potters børnebøger af samme navn.

I den nye film er Bea brudt igennem som børnebogsforfatter med fortællingerne om Peter og de andre kaniner. 

Men gnaveren er stadig ikke helt på bølgelængde med Beas nye ægtemand Thomas, så da parret tager på ferie, hopper Peter ind til storbyen for at finde sig selv - men det nye eventyr gemmer også på store farer.

'Peter Kanin hopper hjemmefra' instrueres og skrives af Will Gluck, der også stod bag den første film, og som tidligere har lavet bl.a. Easy A.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
4.2
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Dagbladenes Bureau

    "Teknisk er 'Peter Kanin hopper hjemmefra' intet mindre end perfekt. Mennesker og dyr "samspiller" totalt troværdigt, både i de vildeste actionscener såvel som i de stille øjeblikke. Men filmen mangler fuldstændig sødme, varme og charme ..." (Helle Sihm)

  • Politiken

    "Det kikser med balancen mellem akvarel-uskyld og den vilde action, dyrene kaster sig ud i." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.