Cookie- og Privatlivspolitik

Percy Jackson & uhyrernes hav

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
15.08.2013
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Percy Jackson: Sea of Monsters
|

’Percy Jackson & uhyrenes hav’ er en efterfølger til Percy Jackson & lyntyven fra 2010.

Sidst vi mødte Percy Jackson, blev han beskyldt for at have stjålet lynkilerne fra selveste Zeus, og samtidig opdagede teenageren, at han var søn af havguden Poseidon. Hård kost for en ung mand, og nu lever Percy, og hans nye venner Annabeth og Grover, sammen med andre halvguder i Halvblodslejren beskyttet fra den græske mytologis mere ondskabsfulde væsner.

Alligevel udsættes lejren for et voldsomt angreb, og det eneste, som nu kan redde deres hjem, er Det gyldne skind, som desværre befinder sig på bunden af uhyrernes hav. I menneskenes verden kendt som Bermuda-trekanten.

Trekløveret fra den første film spilles igen af Logan Lerman (The Three Musketeers), Annabeth Chase (Texas Chainsaw) og Brandon T. Jackson, ligesom Sean Bean (The Fellowship of the Ring) gentager sin rolle som Zeus.

Blandt de nye navne finder man Nathan Fillion (Serenity) og Stanley Tucci (The Hunger Games). Instruktøren af de mytologiske begivenheder har tidligere været aktuel i de danske biografer med familiefilmen 'Hotel for Dogs'.

'Percy Jackson & uhyrenes hav' er baseret på den anden af fem bøger om Percy Jackson skrevet af amerikaneren Rick Riordan.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (54 votes)
4.1
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Byder stadig på en underholdende blanding af græsk pseudo-mytologi og teenageproblematikker, men desværre mangler instruktør Thor Freudenthal forgængeren Chris Columbus' tæft for at fortælle eventyr med saft, kraft og ramasjang. (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  Den er faktisk bedre end etteren. (...) Special-effekterne har folkene bag filmen styr på, nu mangler de bare at raffinere humoren, så er vi ved at være der. (Niels Lind Larsen)

 • Jyllands-Posten

  3D-effekterne virker forrygende, (...) men det er også det, der virker bedst i filmen, der dog har en mere fyldig historie end den første 'Percy Jackson og Lyntyven'. (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Filmen leverer tilstrækkelig med farver, fart og slagfærdighed til et ungt publikum, der måtte savne Harry Potter og måske synes 'Hunger Games' er lige rå nok. (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  Filmen bærer præg af at være en toer. Man skal helst have set den første film, og én stor del af tiden går med at forberede de større kampe i seriens senere bind. (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men mangler i den grad charme og personlighed. Som ungdomseventyr fungerer den dog rimeligt - selvom animationerne er set bedre..

Star

God underholdning og meget god fantasy film

S. Rico

Den første film var tålelig. Men denne her er så dårlig, at den mest af alt ligner en parodi på de rigtige Perseus film (Clash of the Titans/Wrath of the Titans). Ja, det er lige før, at jeg vil kalde den en spoof. Havde den så bare været lidt morsom, men man har valgt nogle skuespillere, som er helt uden charme eller kant. En søvndyssende oplevelse.

Fiona

De skriver til sidst at filmen er baseret over 2 bog ud fire af Rick Riordan men alle der er fan af de fantastiske bøger ved da at der er fem og at der allerede er blevet lavet 3 mere som påhæng til historien om Percy KAn anbefale Bøgerne !!!!!!!!! har læst dem alle fire gange :D fantastiske!!!!!

Katriona

Meget af historien er skrevet frit efter bogen og det er lidt ærgerligt for jeg kan personligt rigtig godt lide bøgerne og jeg elsker hele det der græske guder osv. univers. Men hvis man bare går ind for at se en film med en masse action overlever man sagtens uden at have set Percy Jackson og lyntyven eller læst bøgerne. Men bøgerne er stadig bedst! Også synes jeg det er godt at de har beholdt mange af de gamle skuespillere. En god film men ikke noget overraskende. 3 stjerner!

Anette

Jeg syndets filmen var vildt god, og jeg kunne godt lide effekterne.!

Joachimuser/192842

Dårligt skuespil og ikke mindst dårligt manuskript.

Nu er jeg ikke kender af bøgerne, men det var også en piv ringe historie.

2 stjerner

JOHAN STUBKJAERuser/957086

Den er rigtig god

Asta

Ikke som bøgerene men fed film!
Allerede efter at have set den første Percy Jackson film, blev jeg tosset med det univers fyldt med græske guder!
Den anden film var næsten lige så god som den første og var både spændende og underholdende.
Skuespillerne var rigtig gode og hjalp en til at levede sig meget ind i filmen.
3D fungerede fint og det gav filmen et ekstra touch.

Marlon Campbell

Vil gerne se den, men ved ikke om jeg ville bruge penge på at se den i biffen.. hvad synes du, hvis man må spørge ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.