Cookie- og Privatlivspolitik

Peddersen & Findus 4 - Glemligheder

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
07.08.2009
| |
1 time 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pettson & Findus - Glömligheter
|
I 'Peddersen og Findus - Glemligheder' bliver grus i maskineriet og sort uheld startskuddet til et helt nyt eventyr.

En gammel svømmemaskine ombygget til en tagstenskaster giver Peddersen hukommelsestab, og pludselig er gode råd dyre.

Måske kan historien om dengang, Findus var lille og blev væk få Peddersen til at huske igen? Eller måske historien om skattejagten hvor Peddersen og Findus begav sig ud en sent nat for ikke så længe siden?

Genfortællingen af alle deres eventyr lader til at være det eneste, som kan få Peddersens hukommelse tilbage...

'Peddersen og Findus - Glemligheder' er den fjerde film i serien, og tegnefilmen vises med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.2
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er sødt og sjovt og selvfølgelig lærerigt, når Findus drømmer Peddersen lille og sig selv stor, kun for at opdage, at det er fint nok at være sig selv." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Er man fan af de tre øvrige 'Peddersen og Findus'-film, vil man også holde af denne - men måske have fornemmelsen af at have set den før." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... føles næsten grænseoverskridende roligt. Det vil minde de voksne om noget de engang kendte, mens børnene får en klassisk børnefortælling med fine og ikke for tunge moraler med på vejen." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... hyggen og humøret holder højde til endnu en varm og vittig fælles oplevelse for de yngste og deres ældste." (Søren Vinterberg) ()

 • Weekendavisen

  "... fortæller om at hjælpe hinanden og have det godt sammen, uden at de for nordisk børnelitteratur typiske humanistiske budskaber på noget tidspunkt virker belærende. Og den moderate spænding og lune humor er skarp og veldoseret." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tribute

Det er en meget underholdene og lidt kedelig familie film. Den var rigtig hyggelig, jeg nød filmen næsten ligeså meget som jeg nød Hayao Miyazaki "Kiki Den Lille Heks." Desværre tabte Peddersen og Findus lidt handlingen og stjernerne i slutning af filmen.
Peddersen og Findus: Glemligheder er meget godt lavet, de har været igennem så mange sjove eventyr og de bliver bare ved med det. Endelig er det Peddersens tur til at være den lille og Findus` tur til at være den store.

Jeg har set den 2 gange for virkelig at forstå filmen. Filmen for 4 GODE stjerner den klare det meget godt i starten bliver lidt spænende i midten af filmen, og så kommer slutningen som desværre for den til at midste 1-2 stjerner.
Jeg glæder mig til flere hyggelig og sjove eventyr med dem som vi alle kender. Den kan for det meste anbefaldes af små børn med deres forældre, men vis man kunne lide Peter Pedal og Peter Plys er denne film ikke noget at skjule sig fra.
Se Den!!!

Pernille

Min datter på 4 år nød filmen.

emiluser/714356

den er god i starten men til slut er den totalt gaaaaaaaaaaaaaab

zsuzsiuser/12208

min pige på 5 år syntes også det var for langt!! filmen var "ok" siger hun!!

adie helene

Min datter på fire syntes af den var lidt for lang og der sket ikke helt nok i den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.