Parterapi i Paradis

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
04.12.2009
Originaltitel: 
Couples Retreat
Genre: 
Spilletid: 
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.8
2.2
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (610 votes)

Resumé

'Parterapi i Paradis' handler om tre par fra Midtvestens, der tager på en ferie på en paradisisk tropeø, hvor parterapi er obligatorisk.

Da parrene køber pakkerejse forventer de, at terapien er surf og sand og palmesus. 

Ikke så snart har de fundet badeshorts og bikini frem og har sat kursen mod stranden, før det går op for dem, at de er nødt til at overbevise terapeuten om, at de er lykkeligt gift.

'Parterapi i Paradis' er med Vince Vaughn ('Four Christmases', 'Wedding Crashers') og har et manuskript af Jon Favreau, der tidligere  har skrevet bl.a. 'Swingers'.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er en romantisk komedie stilet mod et lidt ældre publikum end hvad den slags genrefilm ellers går efter og dem i trediverne og opefter vil nok kunne nikke genkende til visse figurer eller scener. I det lys er grund-ideen sådan set god." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Vaughn har spillet rollen som halvvoksen drengerøv 1.000 gange før, og handlingen er set lige så ofte. Det er klichéernes holdeplads - men den gode kemi og de smukke landskaber gør filmen tålelig." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "En helt igennem ulidelig og overflødig film, som jeg ikke kan se et eneste forsonende træk ved." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Filmen er et bedaget miskmask af skøre (læs: forudsigelige) indfald og sjove (læs: platte) ideer, og den mangler bare en talende delfin og Rob Schneider for at blive en katastrofe. Jason Bateman er dog som altid dejligt afdæmpet og underspillet i sin komik, og idéen med at introducere en par-hvisker (med henvisning til Robert Redfords hestehvisker fra filmen af sammen navn fra 1998) er originalt sjov." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Allerede inden den er begyndt, ved man, hvordan den vil ende, og selv ikke Vince Vaughns og Jon Favreaus fjogede charme (...) kan redde denne konstruerede komedie fra at falde sammen med et brag." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "... i sprækkerne mellem de mange klicheer har filmen originale detaljer og skarpe kommentarer, der sidder, hvor de skal. Man venter det værste og bliver positivt overrasket." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

Jonas

Jeg synes faktisk at meget af den var ret sjov... Det er måske ikke hollywoods finest work, men hvis man har brug for lidt afslappende "fald-på-hale" komedie, er den sgu ret sjov. Jeg har set den et par gange med min kæreste og vi grinede rimelig meget undervejs. Og Jean Reno som parterapeut - det gør han ret godt!!

Mange hilsner
Jonas
https://www.lovecast.dk/

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jan

Okay, det er ikke borte med blæsten eller ringenes herre, men hvis du og din kæreste eller veninde har brug for en sjov aften så er den da helt vildt god alternativ til så meget andet der er på markedet. Nu har jeg selv været til parterapi, og det var bestemt ikke noget paradis *lol*, men tilgengæld kan vi nu se en film uden at skændes over hvilken vi skal se først. *fnis*

Det gjorde måske også filmen lidt sjovere at vi rent faktisk var ved at gå fra hinanden, og efter parterapi fik det bedre sammen - men jeg tror da den er sjov uanset hvad. Husk cola & pop korn!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

men med masser af fjollede situationer - Jean Reno er herlig som terapeut, men så er det også sagt.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jeff

Just not as funny as it thinks it is.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
nickzytotreuser/9527

Sjov film, for mig var den kedelig og intetsigende i starten. Men derefter blev den meget bedre, skuespillerne spiller rollerne rigtig godt, og jeg grinte utroligt meget under stort set hele filmen. Jeg ville helt klart se den igen, dog ville jeg springe starten over, da den godt kunne have været mere spændende og fangende. Rigtig sjov, men spring starten over ;)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
miss milanouser/22945

Spild af tid!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Frk. Zamora

Sød og sjov film. Den gider en masse ting til eftertanke. Det er klart en tøsefilm og alle med lidt 'plat' humor bør elske denne film, da man ofte kommer til at grine af selv de mindste ting.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Milz

lidt for amerikansk til mig...den er sikkert sjov nok...

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anders

Den var da meget sjov på nogle punkter... men ikke mere end jeg gider se den mere end én gang... for den vil absolut ikke være sjov anden gang, det helt sikkert

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
anneuser/54469

Grotesk dårlig film. Lad være med at bruge tid eller penge på den.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter