Cookie- og Privatlivspolitik

Parterapi

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.02.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Parterapi
|

I 'Parterapi' går Anders (Nikolaj Lie Kaas) og Puks (Sidse Babett Knudsen) drøm i opfyldelse, da de endelig køber deres drømmevilla..

Den lille familie må dog snart erkende, at de har købt et pilråddent hus, der skal have en mere gennemgribende professionel håndværkerbehandling end deres gode ven Bo kan tilbyde.

For at få råd til den, må de leje underetagen ud til parterapeuten Ulrik (Søren Pilmark).

Ulrik hjælper Anders og Puk med parterapi, for i kølvandet på deres forfejlede huskøb er der uundgåeligt opstået en del problemer, der trænger til at blive glattet ud.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1338 votes)
4
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ingen rar film. Dens humor er skurrende og skærende, og det betyder, at hvor nøjsom man end er, oplever man den skuffet som grov og trættende. Øv." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'Parterapi' er en nogenlunde morsom komedie om et nogenlunde almindeligt parforhold, der slå revner." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en tandløs skødehund af en film, der er så forhippet på at blive nusset bag ørerne, at den konstant logrer med halen og savler ud af mundvigene. Blot et bjæf eller to ville have været kærkomne tegn på en selvstændig vilje." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det oplivende element, og det eneste, der ud over et par sjove replikker er ved at hæve filmen over den velmenende ubehjælpsomhed, er Søren Pilmark som den uigennemskuelige terapeut Ulrik. Hvad der kunne være forblevet en satirisk kliché, formår han at gøre til en lettere dæmonisk skikkelse, på én gang farlig og sølle fanget af sine egne floskler og alligevel karismatisk og målrettet." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "I det hele taget forsøger ’Parterapi’ at gøre ’Den eneste ene’ kunsten efter, men uden at have Biers komiske præcision, en grundlæggende kærlighed til personerne og et blik for komikken i tidens trends og tendenser." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "... hverken sjov eller alvorlig nok til at være en vellykket romantisk komedie eller et velfungerende drama. Humoren er for plat og stiv og alvoren er alt for overfladisk." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Anmeldelser kunne ikke lige den. Men jeg synes den var meget sjov .

Sanne

Dette er en af de skægeste danske komedier jeg har set. Og at være sjov uden at have meget seriøse historier bag er svært, men har lykkes det rigtig fint. Særligt Nikolaj Lie Kaas gør det helt fantastisk. Men også alle de andre roller er besat rigtig godt. Sidse Babett Knudsen, Søren Pilmark, Rasmus Bjerg, Ditte Hansen er alle valgt utrolig godt til hver deres rolle. Alle er troværdige og det er derfor filmen ikke skal have 4 men 5 stjerner.

Lisauser/15618

En rigtig sjov film - se den, hvis du er i et parforhold ;o)

Kirsten

Det er da en film hvor der både opstår temmelig meget pinlighed hvor man skraldgriner. Godt spillet for alle parter.

Wayne

Der var en gang hvor det var lige grinegaranti hvis man skulle se Nikolaj Lie Kaas. Men ovenpå "Ved verdens ende" og denne her, så skylder han i den grad at læse manuskriptet igennem før han siger ja til en rolle.

lhl

Til tider underholdende men tynd

Ninett

Georgia Potsos gjorde det awesome som Bitten og Jeg elsker replikken og udførelsen af Sidse: "MINE ØJNE ER ØJENFARVEDE ANDERS!!" :p hold kæft hvor jeg grinede der! :p

Hanneuser/313279

Det var en sjov underholdende film!!
Er der nogle som ved hvornår den kommer på DVD ?

Maikenuser/541978

Den har det hele: Super gode skuespillere + godt script + MASSER af grin!!!

Elizabethuser/211188

For Guds skyld lad vær med at se den og bruge tid og penge på sådan en film! Den egner sig slet ikk til at komme i biografen, der var sempelhen for lidt og for tynde replikker i filmen! Og forsøget på at gøre den morsom, blev den kun værre af!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.