Cookie- og Privatlivspolitik

Paddington 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundstemning, men indeholder enkelte let dramatiske og spændingsprægede scener med forfølgelser og fare. I én let dramatisk scene følger hovedfiguren efter en skummel person om aftenen, men bliver selv fanget af politiet og sat i fængsel. I en anden dramatisk og langvarig scene truer og jagter en forbryder hovedfigurerne, og en af dem tages til fange, forulykker i et afsporet tog og er ved at drukne. Da filmen er delvist animeret, forløses positivt og indeholder varme og humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
30.11.2017
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paddington 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Familiefilmen 'Paddington 2' handler om den velkendte talende bjørn, der rejste fra det mørke Peru til London og blev del af en sød engelsk familie.

Tre år er gået, siden Hr. og Fru Brown tog bamsen til sig, og de bor alle lykkeligt sammen som populære medlemmer af det lokale samfund.

Paddington er begyndt at arbejde for at købe den perfekte gave til sin tante Lucy på hendes 100 års fødselsdag. Men gaven bliver stjålet, og den mystiske hændelse må nu opklares...

'Paddington 2' er en efterfølger til den anmelderroste og succesfulde Paddington fra 2014, der byggede på Michael Bonds klassiske børnebøger.

Rollelisten byder atter på noget nær den mest imponerende samling af britiske skuespillere siden Harry Potter-filmene. Nyeste tilkommer er Hugh Grant, der giver den gas som fjollet skurk i det børnevenlige univers.

Filmen vises udelukkende med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (233 votes)
4.8
4.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "Ligesom etteren er 'Paddington 2' stopfyldt med den slags magiske filmstemning, der både kan ses og føles." (Henning Høeg)

  • Jyllands-Posten

    "En vidunderlig familiefilm!" (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Alle fint dubbet til dansk, næsten lige så sømløst som sammensyningen af animation og kødfilm." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg er ingen fan af Paddington, og jeg har kun kendskab til ham fra den første film, som egentlig var rigelig for mig. Men de super gode anmeldelser fik alligevel lokket mig til at se film nummer 2.

Den første halve time er forfærdelig. En masse umorsomme fjollerier, hvis eneste formål er fanservice, og for at få Paddington ledt i fængsel, sådan at hovedhistorien kan komme igang.

Herefter bliver det meget bedre. Der er et par gode øjeblikke i fængslet, og prison break sekvensen er faktisk helt udmærket. Det samme er finalen med cirkustoget i fuld fart. Og man bør klart også nævne Hugh Grant, som er det bedste ved filmen. Hans Glitterik Smørhår agtige skurkerolle er det bedste jeg har set fra ham i årevis.

Wayne

Man krummer tæer over den åbentlyse og urimelige behandling af Paddington - men charmeres stadig over hans forunderlige evne til at se muligheder. Sjældent har fanger set så ømme ud, som i denne lyserøde udgave.

F

Sød historie, mest velegnet til det yngre publikum.

lisbethwuser/906130

Paddington kan jeg huske fra min egen barndom, så det var sjovt at se den sammen med mit barnebarn. En skøn og sød film som skal ses

DJT

Er den kun med dansk tale??
Så mister biograferne denne billet, venter til dvd, så :/

ipfiri

Paddington 2 var så dejlig en film - varm, kærlig, sjov og rørende. Den er god for såvel børn som voksne. Jeg kneb flere tårer undervejs og det gjorde min søn også. Absolut værd at se!

Angel88

Den var rigtig god og sød og sjov :)

jeanette

Jeg færdet en tåre til sidst så sød børnefilm ♤♡●○•° kan klart anbefaldes...

Victoria

I (and my kids) would love to see this movie, but for some reason none of the cinemas in Copenhagen are showing it in English. Can you explain this decision to only put on the movie (that appeals both to kids and adults alike) in English?

Moruser/1113215

Jeg kan forstå, at det er dubbed på dansk, men hvorfor ikke vise den engelske originale version for at give folk valget?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.