Cookie- og Privatlivspolitik

Paco de Lucía: Flamencoens mester

Tilladt for alle
Filmen har et roligt forløb, og indeholder ingen skræmmende elementer. Den vurderes derfor til, ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
28.07.2016
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paco de Lucía: la búsqueda
|

Dokumentaren ’ Paco de Lucía: Flamencoens mester’ følger den verdensberømte flamenco-guitarist fra karrierens begyndelse, da Paco var blot 15 år gammel og optrådte i The Ed Sullivan Show.

Kærligheden til flamencoen gennemsyrede guitartalentets liv fra barnsben i Algericras, og der er talrige koncertoptagelser med hans musik filmen igennem.

Udover fortællinger fra adskillige musikere deltager Paco de Lucía også selv i dokumentaren, der er instrueret af hans søn, Francisco Sánchez Varela. Dog døde guitarlegenden umiddelbart før filmens færdiggørelse i 2014. Han blev 66 år.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
5.3
4

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... ikke kun et portræt af en musikkultur og et menneskeliv, men også af det undtagelsesmenneske, vi dyrker for at være netop dét: Noget andet, noget større og, ja, noget transcenderende." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

  • Politiken

    "... selv om man ikke aner en tone om flamenco, er den fabulerende, komplekse, rytmiske musiks ordløse beretninger lige til at blive decideret lykkelig af et øjeblik." (Dorte Hygum Sørensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.