Oscar 2012 - TV2 Film

390 min
Kino.dk
(© Kino.dk)
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

TV 2 Film præsenterer i samarbejde med Nordisk Film Biografer:

And the Oscar goes to...
Det er tid til Oscar-uddeling nummer 84 - og det bedste sted at opleve showet er selvfølgelig i din biograf! Traditionen tro viser vi først en film, og derefter er der ren Oscar-hygge hele natten lang, hvor det er tilladt at heppe, buhe og klappe af de kendte! Årets film er den meget roste politiske thriller, Kamæleonen, med George Clooney og Ryan Gosling, og der er selvfølgelig gratis kaffe hele natten. Så medbring dyne, hovedpude og filmkærlighed til en vaskeægte tradition!

Velkomstdrik og kaffe hele natten
Vi byder velkommen med en lækker forfriskning i foyeren før filmen, og resten af natten er der gratis opkvikkende kaffe lige indtil allersidste pris uddeles! Om morgenen giver vi en croissant til de morgenfriske, som har holdt ud hele natten.

'Kamæleonen': Filmen før showet
George Clooney har instrueret og medvirker i aftenens film, 'Kamæleonen', hvor han spiller overfor Drive-stjernen Ryan Gosling. En ung, idealistisk pressemedarbejder (Gosling) bliver fanget i et politisk magtspil under valgkampagnen for præsidentkandidaten Mike Morris (Clooney). 'Kamæleonen' var nomineret til 4 Golden Globe-priser og er en medrivende historie om sex, ambition, loyalitet, svigt og hævn midt i magtens centrum!

Arrangement og billetter
Arrangementet finder sted søndag d. 26 februar i Imperial, BioCity Odense, BioCity Århus, BioCity Aalborg og BioCity Herning. Vi åbner dørene kl. 23:30 og byder velkommen i salen og viser film fra kl. 23.59 og stiller derefter om til showet kl. 02.30. Billetter koster 110 kr. stk. (inkl. forfriskning, kaffe hele natten og croissant).

Der er offentlig adgang til visningen fra kl. 02.30

NB: Billetter kan ikke bestilles, og det er ikke muligt at refundere købte billetter til Oscar-uddeling i biografen

 

 

 

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: