Oklingerne

Censur Alle
18. Nov 2021
86 min
Another World Entertainment
Smelliville
Billede
(© Another World Entertainment)
Billede
(© Another World Entertainment)
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

I familiefilmen 'Oklingerne' ser vi, hvordan den lille landsby Hørmestrup har et stinkende problem: Den lokale losseplads. Byens borgere, der på grund af stanken må se langt efter turister, er bekymrede for områdets eksistens

Derfor har den 11-årige Max, der er søn af byens borgmester og dennes ambitiøse kone, en talentfuld lobbyist, indledt et tophemmeligt samarbejde med den skøre professor Skumversen og dennes niece Lotte om at udvikle en maskine, som kan løse det stinkende problem.

En dag møder Max nogle små grønne væsener på lossepladsen: Oklingerne. Hele familien af Oklinger har bosat sig midt i den største bunke skrald sammen med deres drage Flammerumpe, og det går snart op for Max og Lotte, hvad Oklingerne kan betyde for Hørmestrup. For Oklingerne spiser affald! Og da Oklingerne endeligt har fundet et rigtigt hjem i Hørmestrup, ser alt ud til at gå op i en højere enhed.

Men uheldigvis har borgmesterens kone og den skruppelløse bygherre Hammer andre planer med lossepladsen.

'Oklingerne' er baseret på den populære børnebogsserie af samme navn skrevet af Erhard Dietl, der er udgivet på 13 forskellige sprog.

Animationsfilmen vises med danske stemmer af bl.a. Anette Støvelbæk, Gordon Kennedy og Jens Jacob Tychsen.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: