The Odd Life of Timothy Green

01. Nov 2012
105 min
Disney
The Odd Life of Timothy Green
Billede
(© Disney)
Billede
(© Disney)
0.0 / 6
Brugere (0)
1.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'The Odd Life of Timothy Green' må ægteparret Cindy (Jennifer Garner) og Jim (Joel Edgerton) efter den sidste mislykkede behandling hos fertilitetslægen sande, at de nok aldrig bliver forældre.

Derfor tilbringer de aftenen med at nedskrive alle de karakteristika, deres barn ville have haft, og graver papiret ned i en æske i haven. Natten bringer dog et forfærdeligt uvejr med sig, og næste morgen står der en dreng i køkkenet med blade om anklerne og kalder Cindy og Jim for mor og far.

Parret bliver pludselig kastet ind i rollen som forældre til et meget særligt barn, og de skal nu lynhurtigt lære alt om faget.

Instruktøren Peter Hedges er bedst kendt for romanen og manuskriptet bag 'What's Eating Gilbert Grape' (1993). 'The Odd Life og Timothy Green' er blot hans tredje film som instruktør efter 'Pieces of April' (2003) med Katie Holmes i hovedrollen og 'Dan in Real Life' (2007) med Steve Carell. 

'The Odd Life of Timothy Green' er skrevet af Ahmet Zappa, søn af den legendariske rockmusiker Frank Zappa. De debuterende forældre spilles af Jennifer Garner (Elektra) og australske Joel Edgerton (Warrior).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: