Ocean's 8

Censur Alle
21. Jun 2018
110 min
Warner Bros.
Ocean's Eight
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.4 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Krimien 'Ocean's 8' (Ocean's Eight) er et kvindeligt spinoff til Steven Soderberghs Ocean's Eleven.

Den nye film følger en gruppe kvindelige svindlere med Debbie Ocean i spidsen (søster til George Clooneys Danny Ocean), som planlægger et umuligt kup.

Debbies mål er nemlig at stjæle en diamanthalskæde værdisat til over 150 mio. dollars. Problemet er, at den befinder sig i en beskyttet boks dybt under jorden.

Planen er derfor at få Hollywood-stjernen Daphne Kluger til at bære den til den eksklusive, årlige Met-galla på Metropolitan-museet i New York - og så stjæle den fra hende. Alle afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk.

'Ocean's 8' er i familie med 'Ocean’s Eleven' og de to efterfølgere, der udkom i biograferne fra 2001-07. Filmene udmærkede sig ved et imponerende hold (mandlige) skuespillere anført af George Glooney, Brad Pitt og Matt Damon.

Nu er det kvindernes tur, ligesom vi har set i en anden ny ”opdatering” af en populær filmserie, nemlig Ghostbusters, og med den Oscar-vindende trio Sandra Bullock, Cate Blanchett og Anne Hathaway på rollelisten, bliver navnene næppe meget større. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: