Cookie- og Privatlivspolitik

Over kanten

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.05.2012
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Over kanten
|

I den psykologiske thriller 'Over kanten' spiller Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller det stormende forelskede par David og Freja.

Da David og Freja ankommer til deres nyerhvervede landsted på Møn, sker et uforklarligt selvmord ved den berømte klint. David begynder at mistænke deres nyansatte håndværker, Roar, der viser sig at have forbindelse til den afdøde, og mistroen vokser, da David mistænker ham for at lægge an på Freja.

Hun afviser dette blankt, men jo mere David forsøger at trænge til bunds i sagen, jo tættere han kommer på sandheden - desto længere fjerner han sig fra Freja.

'Over kanten' er en dansk thriller instrueret af Laurits Munch-Petersen (
Ambulancen).

Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller spiller det hårdtprøvede forelskede par, imens Alexandre Willaume har rollen som den mistænkelige håndværker. Ronnie Fridthjof (Alle for én, Armadillo) har produceret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (195 votes)
3.5
2.2

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en gedigen genrefilm, der løfter pænt sig over mindre vellykkede danske gysere som 'Kollegiet', men som skuffer ved at holde sig for tæt på den nedtrådte vej ind i gyserskoven." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "... for tynd og forudsigelig ... og de psykologiske gys, som en film af denne karakter ellers lægger op til, udebliver helt og aldeles." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "Der har givetvis ikke været mange penge at rutte med, men det kræver jo så netop, at idéerne er gode. Det er bare ikke tilfældet her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en film med overraskende mange kontinuitetsbrølere, et uheldigt cast, forceret replikskifte og et flyvsk og inkonsekvent manuskript." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Efterhånden som dramaet skal spidse til, flader 'Over kanten' ud til dilettantisk underholdning." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ninse

........ Går over kanten, synes det er en fed historie og godt skuespil :)

Wayne

Alt for meget i historien er desværre utroværdigt. En lykkelig kæreste, som lige er flyttet i drømmehuset og har sagt ja til at gifte sig ville næppe flytte fokus, og miste tilliden så hurtigt.

Nikolaj

Det er ikke et tidspunkt den fanger mig på nogle måder.

Isa

Hvis den dog bare var kedelig, men den er både kedelig, pinlig og elendig hele vejen rundt. Alexandre Willaume er den eneste der er en lille smule troværdig, men han kan dog ikke gøre filmen seværdig (det er også for meget at forlange af én mand).

Miriamuser/616104

Meget kedeligt plot!

Lars Michael

Skide dårligt skuespil af Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller, de bliver aldrig gode skuespiller, skam jer . Men jeg synes at Alexandre Willaume spiller meget godt...men ellers en fusser.

The DD

Filmen var fed.
Den var spændende og alexandre er nøjer :D
Helt sikkert et kik værd. En af de bedre danske spændningsfilm

Jokezuser/426720

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om filmen. På den ene side elsker jeg det mindfuck som filmen giver til sidst, men på den anden side var karaktererne utrolig en-dimensionelle, Christiane's skuespil var noget af det mest ringe, utroværdige og tåkrummende jeg har set på film, plottet var kedeligt igennem det meste af filmen og twistet kunne have været leveret langt bedre.

Men selve twistet kan jeg nu godt lide, da det får en person til tænke... Hvis altså man tager sin hjerne med ind og ser denne... Dog var resten af filmen så ringe at twistet næsten er en ligegyldigt og bliver derfor grunden til ens frustatration over resten af filmen.

fie meyer

Jeg ved ikke hvad jeg skal sige og mene?
Nu har jeg haft den på bluray en uge.
Og nu har min veninde også den.
Vi har kun købt dem, pga vi begge er store jonatan spang fans.

Filmens slutning, er totalt mærkelig, men det er jo det, de skal jo ikke være hele tiden være perfekte, men den slutning var dårlig.

Hassel

1 - hvorfor hyrer en tøs der ikke kan spille skuespil?
2 - hvorfor dog ikke give hende noget mere tøj på?
3 - er totalt forvirret over hvad der er rigtig eller forkert - på den dårlige måde
4 - hvis han bare fantasere sig til at de havde sex, hvorfor vågner de så nøgne op på sofaen? det giver jo ingen mening
5 - jeg ved godt det er en dansk film, men hvorfor knalde midt i en skov, hvor der tydeligvis tøffer folk omkring?
6 - når man skal illustrere at det der lige skete, kun skete i hans hoved, så er det en god ide at tørre vandet på boret op efter den døde mink
7 - ond eller ej, at drukne den mink er altså dyreplageri
8 - slutningen er bare noget lort, hvis man vil lave en så kliche film, så må man dog i det mindste tage stilling til slutningen, i stedet for det "åbne" hvor man bare føler man har spildt sin tid!

Men heldigvis spiller Jonathan Spang godt og overbevisende, hvilket gør at den lige præcis er værd at se, men kun en gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.