Cookie- og Privatlivspolitik

Out of the Furnace

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en knugende grundstemning. Den indeholder en række meget voldsomme og brutale scener med blodige slagsmål, overfald, trusler, trafikulykker og likvideringer. Da de barske scener er talrige og detaljerede, og da filmen har en høj grad af realisme, vurderes det at den vil kunne virke særdeles skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
13.03.2014
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Out of the Furnace
|

Filmen 'Out of the Furnace' handler om Russell Baze, der altid har drømt om at slippe væk fra fattigdommen i det såkaldte rustbælte i USA, hvor han bor med sin lillebror Rodney.

Men skæbnen vil det anderledes, og mens Russell ender i fængsel, lokkes hans bror ind i en af de mest voldelige og hensynsløse, kriminelle organisationer i byen. Da Russell løslades, står han over for et nærmest umuligt valg: tage væk og vinde sin frihed eller risikere alt for at hjælpe sin bror.

Scott Cooper instruerede Jeff Bridges til en hovedrolle-Oscar i ’Crazy Heart’ (2009), og med ’Out of the Furnace’ har han igen scoret en topskuespiller til hovedrollen.

Christian Bale (Dark Knight-trilogien, American Hustle) giver en vanlig kamæleonagtig præstation som Russell Baze, der får nok at se til med at redde sin bror, som spilles af Casey Affleck (Gone Baby Gone).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)
3.8
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "En fortættet stemning og en effektiv visuel og stilistisk bevidsthed signalerer at "dette ikke bare er en metervare-thriller".' (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Store kræfter gør sig ellers brave anstrengelser i 'Out of the Furnace', men de kan ikke forhindre at filmen ender som en sær hybrid mellem 'The Deer Hunter' og 'Fight Club'" (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Kan man leve med den lidt uopfindsomme rammefortælling [...], er der dog masser af gode karakter- og miljøskildringer undervejs i 'Out of the Furnace'." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "[...] virkelig svært ved at trække reel substans ud af den lille mands USA." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Den begavede instruktion og Christian Bales og de øvriges besnærende spil tænder op i ovnen og lader en kold ild brænde filmens eksistentielle spørgsmål og socialkritik fast i publikums bevidsthed." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[...] det store billede bliver svigtet til fordel for et banalt slutspil, og så fuser det hele lidt ud [...] trods et spændende oplæg." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Var filmens første time ikke så god, tog man næppe anstød af dykket i finalen, men det er den, så det gør man." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det imponerende cast af biroller og hovedroller skaber en stemningsmættet film med glimrende skuespil, men en lidt for påsat afslutning gør ikke noget godt for helheden.

osj2507

Vi tages til et sted som er mørkt, beskidt og til tider ubehageligt at være, dette er en meget barsk fortælling, der langsomt bevæger sig afsted og viser os hverdags livet fra et sted med presset økonomi, hårdt arbejde og umoralske personligheder.

Det er sceneriet og personerne der holder os til skærmen, en smule svagt plot, men en historie der er medrivende, ikke mindst pga. skuespillerne der virkelig virker som en del af hverdagen og kulturen i dette langt ude på landet samfund.
Der er intet der giver brændstof til sådan en film om vold, druk, stoffer og slåskamp som hævn og det leveres af Christian Bale på bedste vis. Man fornemmer hele tiden frustrationerne, agretionerne og hævnen der overtager vores ellers så stille og rolig hovedperson.

Det er flotte præstationer af både Casey Affleck, Christian Bale og Woody Harrelson og det er dem der holder en til skærmen med action og drama.

Nikolaj

Efter at have set Scott Coopers "Crazy heart", havde jeg store forventninger til "Out of the furnace". Bare for at få forventningerne endnu højere op, så har man samlet en håndfuld kvailitetsskuespillere til at livliggøre filmen.

Filmen starter med et godt tempo, men så begynder den desværre langsomt at gå i stå. Resten af filmen kan ikke leve op til den gode start, og jeg må indrømme at der er lidt for mange kedelige øjeblikke. Bale gør det godt i sin rolle, men det bliver ikke en af hans mindeværdige. Harrelson derimod formår at give sin karakter en fyldig arrogance og en ondskabsfuld hill-billy-attitude!

Scott Cooper har ikke lavet en dårlig film, men det er synd at spændingen og tempoet bliver så lavt efter den gode start!

Hanne

Fremragende skuespil af Woody og Christian - men meget ærgerligt, at filmen ikke udnyttede muligheden for at holde spændingen hele vejen igennem. Al for meget snik-snak og drama.

Jan

Suveræne skuespillere. Woody Harrelson spiller for sindsygt vildt godt. Christian Bale kommer helt ind under huden, spiller en vildt frustreret storebror. Skal ses!!!

kimuser/437362

Det var desværre ikke den film, jeg havde håbet på.

Men Bale gør det rigtigt godt, som sædvanligt.

peter

Blev ringet op i mandags af ??? som fortalte de kunne se jeg havde reserveret billetter til fredag aften i Randers, men at filmen var blevet udsat til premiere på et senere tidspunkt - der blev ikke nævnt at det kun var i Randers det var galt.!!

Lidt sjovt når man ser at man forsat kan købe billtter til filmen i mange byer - men nu er Randers forsvundet - så enten er det en nødløgn jeg er blevet præsenteret for eller så har man ikke fået opdateret kino.dk.

Stine Teglgaard

Det lyder umiddelbart som om, at en fra Nordisk Film-biografer har ringet dig op, da de indså, at filmen ikke ville få premiere i Randers.

Det er blevet opdateret på kino.dk, og der er derfor ingen spilletider i Randers for denne film.

Vi håber du får set filmen et andet sted istedet for :)

ania

En meget hård film...er helt sikkert værd at se...
Den er velspillet og meget dyster...men på den gode
måde...jeg syntes den var rigtig god...

Christian

Imponerende cast. Gad vide hvad de har set i det manuskript eller hvem de skyldte en tjeneste.

For en så ligegyldig og kedelig film skal man lede længe efter. Nedslående og deprimerende historie fra Amerikas grimmeste side med et lille ekko fra The Deer Hunter.

Spild af talent, tid og penge. Nu er I advaret.

And remember don't do drugs.Be yourself unless you can be Batman.

http://www.detroitnews.com/article/20131206/ENT02/312060001

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.