Cookie- og Privatlivspolitik

Orkidé-Tyven

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.02.2003
| | |
Adaptation.
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning, Særvisning
|
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Sikke en genial, opfindsom og yderst morsom film. Charlie Kaufman, altså den rigtige person, er en fantastisk manuskript-forfatter. Elsker hans film og man må virkelig tage hatten af for den indsats han giver når han skriver et manuskript. - Og hvor fanden kommer alle de idéer fra??? Det jo sindsygt.

Frank

Okay

Lars Michael

Ikke noget man har set før, meget sjov og god

Wayne

Jeg fik denne anbefalet af en ekspedient i Fona, som var helt vild med den - men blev ærlig talt pænt skuffet. Det kan godt være at den er kunstnerisk på et højt plan, men jeg synes den var en gang rod, uden det store formål.

S. Rico

...eller er denne film ikke lige lovlig kryptisk?

Jeg havde glædet mig mega meget, for jeg elsker skæve film. Men jeg må erkende at jeg blev lost og ikke fattede halvdelen af, hvad der egentlig skete. Der er helt klart en dybere mening, og for at det ikke skal se ud, som om jeg giver en dårlig karakter pga. egen manglende intellekt, så får den et 4-tal.

En dag vil jeg sætte mig ned og se den igen, og inden da have læst på lektien. Så vender jeg muligvis tilbage og hæver karakteren til 5 eller 6.

Wayne

det var præcist min oplevelse. Jeg kan da godt se at Nicolas Cage gør sit bedste for at spille grim, i sin dobbeltrolle. Men når man ser en film så skal man have noget "med hjem" - enten i form af underholdning, eller som noget man tænker over bagefter. Det her var ingen af delene.

Hearmeroar

En rigtig god film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.