Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Open Water

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.09.2004
| |
1 time 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Open Water
|

'Open Water' er en hajfilm, hvor Susan og Daniel, et lykkeligt, yngre ægtepar, glæder sig til en mindeværdig ferie på Bahamas.

Og mindeværdig bliver den, blot ikke på den måde, Susan og Daniel havde håbet, for under en dykkertur efterlades de på åbent vand af dykkerbådens skødesløse besætning.

Snart bliver det unge par grebet af panik, og den bliver ikke mindre, da hajer begynder at kredse om benene på dem.

'Open Water' er baseret på en sand historie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay

AufVideoSehen

Utroligt stemningsfuld film der tager sig god tid til at dvæle ved det store tomme ingenting, der er grobund for en afgrund af frustrationer. Stilen er semidokumentarisk og kab ikke have kostet meget i forhold til andre film der satser på gys ved brug af splat og special effekter. Men den virker..

Jeff

I’d imagined being slowly eaten to death by sharks would be more interesting.

Wayne

Det er fint at filmen er baseret på en virkelig historie, men eftersom der ikke var nogen til at fortælle hvad der skete så er det hele ren spekulation om hvordan det kunne være sket - og det gør det i virkeligheden til en lidt kedelig thriller.

S. Rico

Uha, hvor er det realistisk lavet. Filmen er baseret på virkelige hændelser fra Great Barrier Reef i 1998. Har man prøvet at dykke (jeg var tilfældigvis selv ude og dykke i samme område samme år som det skete), så kender man fornemmelsen af at ligge i havoverfladen og forestille sig, hvad der foregår nedenunder. Og det bliver skildret helt utroligt godt i denne film, som er så ubehagelig at se på, at man næsten ikke kan holde det ud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter