Cookie- og Privatlivspolitik

On the Rocks

Tilladt for alle
Filmen indeholder ingen skræmmende elementer.

Se mere på medierådet.dk
01.10.2020
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
On the Rocks
|

Komedie-dramaet ’On the Rocks’ handler om den ellers lykkeligt gifte Laura, som får mistanke om, at hendes mand Dean er hende utro.

Ind fra højre træder hendes livsnydende og impulsive far Felix, der således nu sætter gang i en jagt på sandheden bag mandens mulige affære.

Sammen begiver far og datter sig derfor ud i at udspionere Dean, hvilket både er med til at bringe Laura og Felix tættere sammen - men også en far, der kommer til at gå sin datter på nerverne.

’On the Rocks’ er instrueret og skrevet af Sofia Coppola, der bl.a. er kendt for Lost in Translation og The Virgin Suicides.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.2
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmland P1

    "Det er så lille en historie, at man knap kan se den. Det betyder ikke noget for Sofia Coppola. Hun er betydeligt mere optaget af stemninger, situationer og dynamikken mellem mennesker. Hun insisterer på, at sådan kan film også være. Heldigvis." (Per Juul Carlsen)

  • Politiken

    "Som cocktail mangler 'On the Rocks' et pift i den velkendte opskrift. Det er trolds alt ikke gjort med Bill Murray alene. Selv om det er tæt på." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Murray får lov at forklare sig lidt, men generelt er 'On The Rocks' en undsigelse af de hvide hanelefanter. Satyrernes tid er definivt forbi, og godt det samme, siger Coppola. Før var der måske en vis nostalgisk veneration for ronkedoren. Den dør på stedet i 'On The Rocks', og det er det nye i filmen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Flere små ting tyder på, at Lauras mand er hende utro med en kollega. Er det indbildning, eller er der noget om snakken? Lad os spørge farmand. Det skulle hun nok aldrig have gjort...

Bill Murray nyder tydeligvis at være tilbage i Sofia Coppolas's univers. On the Rocks er på ingen måde et nyt mesterværk, men det er en underfundig lille film, som bestemt er værd at tjekke ud. Man er i fantastisk godt selskab, når Bill Murray og Rashida Jones (far og datter) drøfter livets store emner som mandens evige jagt efter nye erobringer. Mange af disse snakke er rimelige upassende, hvilket bare er med til at gøre det ekstra sjovt.

Samtidig er det super underholdende at se, hvordan Bill Murray's verdensmand/gammel rig far fører sig frem, uanset hvor de kommer hen på deres stalker eventyr.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.