Cookie- og Privatlivspolitik

Ønskebarn

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en tiltagende dramatisk stemning og indeholder flere scener med personer ude af fatning, der skriger i frustration, vrede eller af sorg. I flere scener er personer meget oprørte over spontane aborter og i den forbindelse ses desuden blod. Da filmen imidlertid ikke indeholder noget vold, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
08.12.2022
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ønskebarn
|
Billetter

Den danske film 'Ønskebarn' er et psykologisk drama, der portrætterer de grimme følelser af uretfærdighed forbundet med ufrugtbarhed.

Hannah, der er anerkendt fertilitetslæge på Venus privatklinik, kæmper selv med ufrivillig barnløshed og udfordres af skæbnens uretfærdighed, da hun møder karrierekvinden Gry, som nærmer sig 46 år, og i modsætning til Hannah stadig er fertil.

På trods af lovlige aldersbegrænsninger for behandling af kvinder over 46 år, lover Hannah at hjælpe Gry med at få et barn. Men drevet af jalousi og magtesløshed begynder hendes moralske og etiske kompas at træde ud, hvilket fører til fatale konsekvenser, ikke mindst for Hannah.

Hovedrollen i 'Ønskebarn' spilles af Danica Curcic, der er kendt fra danske film som Fasandræberne, All Inclusive og Skyggen i mit øje.

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.