Cookie- og Privatlivspolitik

Oculus

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Oculus
|

Gyserfilmen 'Oculus' handler om en bror og en søster, der konfronterer en 300 år gammel dæmon, som ifølge deres teori gemmer sig inde i et spejl.

'Oculus' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der er langt mellem gysere, der rent faktisk fungerer. For som regel kører de efter den samme simple opskrift og er meget forudsigelige. Men Oculus er sat sammen på en anderledes måde.

Vi følger søskendeparret Kaylie og Tim som hhv. børn og 10 år senere som unge voksne. I begge disse perioder er der et gammelt spejl, som styrer og påvirker deres liv. Spejlet er selvfølgelig en metafor – både psykisk og fysisk – på at det spejlbillede, som den viser, ikke altid er lig med virkligheden. Man bliver oprigtig talt i tvivl om, hvem af de to søskende, som har fat i den lange ende og har ret i deres påstande.

En meget spændende film, og så har den et kæmpe plus i form af Karen Gilian i hovedrollen (en af hendes allerførste filmroller). Og Annalise Basso som hendes yngre udgave er også helt perfekt.

kennie

Minder meget om 1408. Man sidder tilbage og ved ikke rigtig Hvad der er rigtig og hvad der er inde i deres hoveder. Elsker den slags gys. Bestemt en fredag aften værd, efter min mening!

mrmichaelchristiansen

Så filmen i Hollywood i sidste uge. Jeg var svært begejstret.Har det oftest svært med gysere, men denne er altså god og underholdende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.