Cookie- og Privatlivspolitik

Océans

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
03.02.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Océans
|
’Oceans’ er en dokumentar om livet i verdenshavene.

Filmen viser havene i al deres skønhed og rigdom, indfanget af den dobbelt Oscar-nominerede Jacques Perrin, som for knap ti år siden filmede luftens vidundere i ’Fugle på rejse’.

Gennem sammenlagt seks år gennemførtes ikke mindre end 70 ekspeditioner til 50 forskellige steder i verden – alle under havoverfladen.

12 produktionshold filmede over 100 forskellige dyrearter i situationer og omgivelser, hvor det ikke tidligere har været muligt at filme. Man måtte opfinde en helt ny teknik og benytte avanceret udstyr for at indfange det umulige på biograflærredet.

’Oceans’ er fortsættelsen til ’Earth’ fra 2007.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.5
3.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fantastiske og fascinerende undervandsoptagelser..." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... ganske enkelt formidabelt gjort, og hvert eneste sekund er en unik oplevelse... Det havde klædt filmen at lade billederne tale for sig selv. For det gør de ganske overbevisende." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... lever i kraft af sin visuelle overlegenhed, og derfor skurrer det gevaldigt, da instruktørparret, nærmest pr. automatik sent i filmen slår over i didaktisk belæring. 'Oceans' havde stået stærkere uden." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "På billedsiden er 'Oceans' en stor oplevelse. ... filmen havde været bedre tjent med at være en ordløs hymne til havet." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Oceans er heldigvis ikke i 3D. De eneste effekter er skønheden, stilheden og livet i det store blå." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
KathLarsen

Jeg var i sidste uge inde og se dokumentaren 'Océans', og jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig har set en dokumentarfilm i samme stil som Oceans. Der er ikke et sekund hvor man keder sig under filmen, og den får virkelig en til at tænke over konsekvenserne af ens 'actions'.
- Måden 'Océans' er filmet på, er helt igennem fantastisk og så smukt. Jeg kan godt lide det fact, at man ser så mange sider af de traditionelle dyr, så som hajer, delfiner, krabber og hvaler, og så kan jeg også godt lide det faktum at man også ser så mange mere, 'ukendte' havdyr.
Océans var både underholdende og spændende! Virkelig en dokumentar i verdensklasse.
- Jeg giver den 6 ud af 6 stjerner, og hungre efter mere - og håber 'snart' på endnu en dokumentar fra Jacques Perrin!

Lyrix

Det er nok ordet, der passer bedst til denne helt fantastiske oplevelse i Imperial.
Magen til storslåede billeder skal man lede længe efter, og at filmen bliver kommenteret af instruktøren selv på fransk, gjorde blot det billede bedre. Hellere Jacques Perrin end Pierce Brosnan!
Den er helt klart pengene værd, hvis man er i humør til en time og tre kvarters meditativ underholdning.

Benji Blaakilde

fantastisk film! flotte billeder og dyr der udtrykker deres egen form for humor. meget moral. lidt for meget moral og nogle steder tænker man bare: KOM VIDERE! jeg fik lidt af et chok da jeg opdagede den var på fransk fordi jeg troede at den var lavet af disneynature men så finder jeg ud af den er på fransk. mærkeligt!

Henrikuser/274602

Ligemeget hvor mange gange jeg ser denne film, bliver jeg gang på gang overrumplet af dens fantastiske evne til at kommunikere uden at speaker er i centrum.
Fortælleren træder i baggrunden og lyd og billeder fra naturen taler for sig selv!

Uden tvivl det flotteste stykke naturfilm jeg nogensinde har set.

6 af 6 stjerner herfra!!

(...og nej - filmen er bestemt ikke moraliserende... den er realistisk og taler sandheden om, hvor meget vi ødelægger verdenshavene!!)

Sarauser/764724

Meget rørende og utrolig smukke billeder.
Måske en anelse for langtrukken of lidt meget moralprædiken...

Peteruser/719248

unskyld men hvad fanden er det i glæder jer til. se fisk svømme rundt i et hav det er kraftedeme noget lort. det er sku da lige så spænende at se maling tørre aaaaaaaaaaaaaaarh

Andreasuser/248663

Den kommer også i Imperial - det er da sådan et sted sådan en film skal ses..

Mette

Glæder mig meget til denne film og har allerede billet til den!
Den bliver vist i metropol Århus, Palads og Dagmar :)

Rizzo

Tør ikke glæde mig, for den kommer sikkert ikke til Aalborg Biocity :'(

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.