Cookie- og Privatlivspolitik

Oasis Knebworth 1996 (engelske undertekster)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.09.2021
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Oasis Knebworth 1996
|

I August 1996 samledes over en kvart million unge musikfans i Knebworth Park for at opleve Oasis spille to rekordsættende og epokegørende shows. Deres koncerter blev udsolgt på under en dag, hvor mere end 2% af den britiske befolkning  forsøgte at sikre sig billet. Det var et tidpunkt hvor Storbritannien langsomt var ved at komme sig oven på et tiårs økonomisk krise. En stigende selvsikkerhed indenfor kunst og kultur kom til udtryk i Cool Britannia-bevægelsen, og Oasis’ kometagtige stigning genspejlede landets nyfundne tro på sig selv. 

Med en sætliste pakket fra start til slut med iskolde klassikere såsom Champagne Supernova, Wonderwall og Don’t Look Back In Anger var Knebworth-koncerterne både højdepunktet for bandets succes og et banebrydende samlingspunkt for en generation.

Oasis Knebworth 1996 er historien om den weekend og det særlige bånd mellem Oasis og deres fans, som gjorde det hele muligt. Den er fortalt fra fansenes synspunkt, dem der var der, med supplerende interviews med bandet og koncertarrangørerne.  

Instrueret af Jake Scott med talrige koncertoptagelser og hidtil ukendt bag om-materiale er denne filmbegivenhed en glædelig og til tider gribende filmisk hyldest af en af de vigtigste koncertbegivenheder indenfor de seneste 25 år.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
6
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.