Nowhere Special

Censur 7
23. Sep 2021
96 min
Scanbox
Nowhere Special
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
5.8 / 6
Brugere (12)
4.2 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Nowhere Special' handler om den 34-årige vinduespudser John, der har dedikeret sit liv til at være der for sin søn, da moren forlod dem et halvt år efter sønnen kom til verden.

John får imidlertid at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. Han beslutter sig nu for at finde den perfekte familie til sin 4-årige søn. Men det er ikke så nemt, som det ser ud til.

For hvordan ved man, om man har valgt den rigtige familie? Og hvordan forklarer man det til sin søn samtidig med, at man prøver at skærme ham fra den hårde virkelighed?

'Nowhere Special' er baseret på virkelige hændelser og blev til, efter filmens instruktør Uberto Pasolini så en avisannonce fra en far, der søgte en ny familie til sin lille søn.

I rollen som faren finder man James Norton, der bl.a. er kendt fra Little Women og Den sorte jord, mens sønnen spilles overbevisende af debutanten Daniel Lamont.

Fortællinger om forholdet mellem far og søn, er ofte blevet udforsket på film i et utal af genrer. Man kan bl.a. se det i titler som Jagten på lykke, Chef, Sleepless in Seattle og Livet er smukt. (Copyright: kino.dk)

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

5,8

12 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: