Noget i luften

Censur Alle
10. Nov 2011
105 min
SF Film
Noget i luften
Billede
(© SF Film)
Billede
(© SF Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Noget i luften' er en dansk, romantisk julekomedie.

Pernille (Line Kruse) har altid haft en helt særlig evne – en mærkelig fornemmelse af, at noget vil ske, så hun starter med hjælp fra sin veninde Sidsel (Linda P.) som clairvoyant, og hendes første klient bliver den charmerende Daniel (Robert Hansen).

Daniel er journalist og er gået undercover, da hans chef - og kommende svigerfar – har sat ham til at skrive en fup eller fakta artikel om clairvoyance. For Daniel og Pernille bliver det kærlighed ved første blik – de opdager det bare ikke selv og har i øvrigt begge kærester.

Daniel er forlovet med den smukke Michelle (Christiane Schaumburg-Müller) og er blevet tilbudt at overtage sin svingerfars magasin kvit og frit efter brylluppet, men efter mødet med Pernille kommer han i tvivl om det liv, han lever.

I mellemtiden har Pernilles kæreste Alexander (Dejan Cukic) langt om længe spurgt Pernille, om hun vil gifte sig med ham. Pernille drømmer om mand og børn og er sikker på, at skæbnen har udvalgt Alexander, men samtidig fornemmer hun, at der er noget i luften…

'Noget i luften' er Michael Asmussens debut som spillefilmsinstruktør.

Se videointerview med Robert Hansen.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: