Cookie- og Privatlivspolitik

Ninna

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående sørgmodig og desorienteret stemning. Der er en række scener med foruroligende indhold, hvor voksne mennesker råber, skælder ud på hinanden, græder eller ser forstenede frem for sig. Der er også en scene, hvor vi ser en afdød person. Da scenerne imidlertid ikke er udpenslede, og da der ikke ses voldsomheder, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
07.11.2019
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ninna
|
Versioner: se alle
2D, English subtitles, 2D (m/ danske undertekster), Babybio, Seniorbio
|

Komedien 'Ninna' handler om titelkarakteren, der bor sammen med sin søn Dennis i Præstø, hvor hun også arbejder på den lokale grillbar.

Da Dennis efter sin 18-års fødselsdag meddeler, at han vil flytte hjemmefra, styrter Ninnas verden sammen. Hun søsætter derfor en plan for at få ham hjem igen.

Men undervejs må Ninna også tage sit eget liv op til revision og gøre op med fortiden.

'Ninna' er en bramfri komedie, der tager fat på alvorlige emner og behandler dem i et humoristisk lys.

Hovedrollen indtages af den tidligere Bodil-vinder Susanne Juhasz (At klappe med een hånd), der også har stået bag manuskriptet.

Instruktøren står tidligere bag den populære TV2-serie 'Badehotellet' samt den danske familiefilm og Klatretøsen og gyseren Cecilie. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
4.1
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et eller andet sted under Ninnas parykker og påfund ligger en god film, der aldrig bliver helt forløst." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "Det bliver trods enkelte vellykkede scener aldrig hverken sjovt eller medrivende ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "'Ninna' er en film om (u)taknemmelighed og (u)retfærdighed, om at give uden nødvendigvis at få igen og om at bevare det gode humør, selv om man én gang for meget er blevet ramt af livet. En lille, velspillet og velskabt dansk film at lune sig på i efterårskulden." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... filmen [ender] med at være i den kategori af velmenende film, som man ville elske at elske, men som ikke når ind til hjertekulen, fordi den simpelthen ikke formår at blive mere end en god idé og et sjovt manuskript." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steen O.

En absolut medrivende film med et velkendt jordnært tema, som dog aldrig bliver kedeligt. Skønne og slående replikker. Skal man le eller græde? Dejlig bramfri og komisk. Hvis man endelig skal fremhæve noget, så er det hovedrollens karakter som bliver mestret på bedste vis af Susanne J. Men alle yder gode præstationer og karakterer.
Et must at opleve. Nok Danmarks sjoveste film p.t.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.