Cookie- og Privatlivspolitik

Ninjababy

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en usentimental og humoristisk grundstemning. Der er flere kortvarige sexscener og én, hvor hovedkarakteren får højlydt orgasme. I flere situationer kommer personer i følelsesmæssig affekt. I en anden scene bliver hovedkarakteren fortvivlet og bange, da der løber blod ned ad hendes lår. Det seksuelle indhold og de følelsesmæssige udladninger er imidlertid skildret på en usentimental og humoristisk måde med en gennemgående brug af animationer i filmens visuelle univers. Endvidere har historien en positiv forløsning til slut. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun vil kunne virke grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
12.08.2021
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ninjababy
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|
Billetter

Den norske film 'Ninjababy' handler om den 23-årige Rakel, der drømmer om at blive alt fra astronaut til skovfoged og tegneserie-tegner. Hun sidder derfor på sit lille smårodede værelse og omformer sit liv og sine tanker til streger på papiret.

Rakels liv løber med andre ord afsted uden egentlig retning. Men da hun en dag rammes af en meget uventet nyhed, tager hendes liv en helt ny og noget mere ansvarstung retning. Hun er nemlig gravid i sjette måned.

Der er bare lige det ved det, at hun slet ikke ønsker at være mor. Så hvad gør hun nu? Og hvordan mon den biologiske far samt også Rakels nye flirt vil reagere?

'Ninjababy' er et ligefremt og skarpt fortalt komediedrama, der bl.a. handler om det at måtte tage ansvar for sig selv og sit liv og det at rejse sig igen, når man falder.

Med sin komiske slagside, skæve humor og en vordende ung mor, har filmen et vist slægtskab med bl.a. den finurlige Juno, mens også den mere alvorlige Precious har et tema som ungt moderskab i på menuen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
5.2
4.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er sjældent, at jeg bliver ægte rørt over en film, især en ungdomsfilm. Men det er også sjældent, at ungdomsfilm på så forunderlig vis kombinerer et moderne filmsprog, et godt manus og et moralsk kompas med en god portion humor." (Sarah Iben Almbjerg)

 • Jyllands-Posten

  "Norske Yngvild Sve Flikke er igen klar med en underholdende, men forudsigelig komedie om kvindelivets strabadser." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Selv om der er en talende, tegnet ninjababy med i filmen, så er 'Ninjababy' først og fremmest en film om virkelig mennesker, der er 'fucking jævla' fantastiske." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "'Ninjababy' er et sindssyg morsomt coming-of-age-portræt fra øverste norske hylde. Filmens kreative brug af animation er overraskende rørende og resulterer i et skarpt graviditetsdrama fra nordiske himmelstrøg." (Karoline Balstrøm)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.