Cookie- og Privatlivspolitik

Nick and Norah's Infinite Playlist

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.01.2009
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Nick and Norah's Infinite Playlist
|

I 'Nick and Norah's Infinite Playlist' møder vi den unge Nick, som lige er blevet droppet af sin kæreste.

En aften i byen laver Nick et desperat forsøg på at gøre ekskæresten jaloux, ved at lade som om han har fået en ny kæreste. Pigen Norah er til hjælp, da hun selv ønsker at folk skal behandle hende mindre som den evige single.    

Sød musik opstår mellem Nick og Norah i 'Nick and Norha's infinite Playlist', som har Michael Cera ('Superbad' og 'Juno') i hovedrollen. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (540 votes)
4.2
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et svedigt soundtrack, Manhattan som location, og ikke mindst de to søde nørder, spillet af Michael Cera fra 'Superbad' og 'Juno' og Kat Dennings, gør 'Nick and Norahs’s Infinite Playlist' til et sikkert hit." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... kun halvvejs vellykket." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Bagatel er næsten for pænt et ord. Men soundtracket er i det mindste o.k." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... musikken binder såvel de to [hovedpersoner] som filmen sammen til et sart, romantisk portræt af en tilstand: ung, følsom og forelsket i New York." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  "... en usædvanligt charmerende film for det yngre publikum, der både tænker selv og har sin egen musikalske smag..." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Michael Cera har ikke mange udtryk i sit ansigt, men det er nok et talent i sig selv. Han er i hvert fald i stand til at underspille enhver situation. Kort inde i filmen ved vi alle hvordan filmen helst skal ende, og så er det bare en lang hyggelig vej, og nat, for at nå dertil.

Elin Mariauser/210180

Historien er sød og der er også nogle sjove indslag, men filmen er ikke særlig bemærkelsesværdig. Man husker ikke særlig meget fra den.

MetteJulie

Det var den fedeste film ever den var super sjov, lidt klam og mega
fed at se med sin kæreste vi begge tudede af grin og var enige om
at vi håbede på at der ville blive lavet en film som den <3 love it! <3

Nanna

Det er en meget hyggelig film og den skal ejes på dvd, men det er så også det.

Vegas

En lille go film, med mange fine betragtninger og personskildringer. Der er en gode kemi mellem Nick (Michael Cera - altid en cutie) og Norah (Kat Dennings), og soundtracket gør også meget for stemningen i filmen. Ari Graynor spiller en glansrolle som den stang visne veninde Caroline. Samtidig er det værd at følge det lyserøde tyggegummi på dets færd gennem filmen (fantastisk lille bi-historie). Alt i alt ganske underholdende, så man forlader biffen med et smil på læben. Go' fornøjelse.

Trine

jeg syntes den er rigtig sød. og også sjov. de spiller utroligt godt. og det der tyggegummi der bare går fra mund til mund hele den nat, jeg lagde meget mærke til det. det var ret godt lavet. det er en film jeg gerne ville eje. noget af alt det der sker er vel i virkeligheden hvad der kan ske rigtig. jeg elsker michael cera. han er noget af de sødeste i de film han er med i. love it. men det er lidt kedeligt at man ikke finder ud af hvad der bliver af den optagelse de får indspillet i studiet. men sådan er det.. det er en fantastisk film vil jeg sige.

Rebecca

Nick and Norah, er virkelig i stil med little miss sunshine og juno, den er bare super grinagtig og man kan ikke lade være med at gå fra biograf og spørge sig selv "hvornår mon den kommer på dvd?"

Theouser/9547

Super god film, bedre end Juno så meget meget god!

Helene J.user/290389

Der er lidt tøsefilm over den, men heller ikke så meget at det ikke bare bringer noget charme ind i filmen. Den er sjov, den er uforudsigelig og den er sød.
Se den ! :)

Idauser/323118

Dert var en rigtig sjov film, og ikke en af dem hvor man kan forudse hvad der kommer til at ske. Rigtig sød!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.