Cookie- og Privatlivspolitik

Next

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
27.04.2007
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Next
|

Cris 'Frank Cadillac' Johnson kan et trick, som ingen andre i verden kan gøre ham efter: Han kan se to minutter ind i fremtiden, så længe den involverer ham selv.

Men det er svært at leve i det skjulte med sådanne evner. FBI agenten Callie Ferris, der arbejder i et særligt anti-terror korps, er konstant i hælene på Cris, da han vil kunne være en stor hjælp til at opspore og afsløre forbrydelser.

Men Cris får for alvor problemer, da han møder den skønne Liz. Når de er sammen, kan Cris se meget længere ind i fremtiden, og han tvinges til vælge mellem at redde sine elskede - eller verden...

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

men ender temmeligt rutinepræget. Er set langt bedre.

S. Rico

Han spiller stort set altid den samme halvtriste rolle. Om filmen hedder Next, Knowing, Ghost Rider eller Troldmandens lærling, så er Cage den samme figur. Det bliver ensformigt i længden. Og det bliver bestemt heller ikke bedre af den manglende fantasi til at udnytte idéen i Next. Og slutningen i filmen er et totalt antiklimaks.

von d´Ofpond

En rigtig god "et-stykke-ind-i-fremtiden" film :-)

Begavet sat sammen , godt spillet, Nic Cage er fremragende, og sandelig om ikke "Colombo" er med i en birolle !

SE DEN - osse i TV var oplevelsen GOD !

Nadineuser/13852

så den i tv forleden dag... synes den var ganske go men det ikke en must see movie... sød og kærlig film til fredag aften

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.