Cookie- og Privatlivspolitik

Never Say Never Again (1983)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Never Say Never Again
|

'Never Say Never Again' er en film med Sean Connery som James Bond, der ikke indgår i EON Productions serie om den britiske agent.

Af rettighedsmæssige årsager er filmen derfor ikke udstyret med den klassisk pistolløbs-intro eller det klassiske musiktema.

'Never Say Never Again' fik premiere samme år som Bond-filmen Octopussy produceret af EON.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ann-Britt

Så den i biografen da den kom op i sin tid og så den og så den og (nej, det var ikke tasterne der havde sat sig fast :)

Var vild med skurken spillet af Klaus Maria Brandauer, som jeg efterfølgende har fulgt i flere af hans film og han var lige så fremragende i de film som i denne.

Synes også at Sean Connery for én gang skyld var god som James Bond.

joan

Virkelig kedelig, med en gammel træt Sean Connery, som en tur i fakta. Mere end 5 minutters kedsomhed

Simon

Falsk. Det er det eneste ord jeg kan beskrive denne film med. Den skulle aldrig havde været lavet. Connery var alt for gammel. Dårlig film.

Nikolaj

Genial titel på filmen, og viser bare at det igen var fantastisk, at Sean Connery vente tilbage som James Bond. Selvom han er for gammel, Intro sangen ikke er den bedste, og den måske nærmere er en parodi på James Bond. Så må jeg indrømme, at jeg faktisk er vild med den. Man for mange utrolige humoristiske scener med i den, og det er vildt underholdende at se på. Også gør det bestemt hellere ikke noget, at de har lavet historie noget anderledes end den originale Thunderball.

S. Rico

Der bliver sat mange sejl ind med både Max von Sydow og Kim Basinger i bærende roller. Jeg synes resultatet er udmærket, og jeg mener i modsætning til en del andre, at Connery gør det bedre end Moore i kampen om at være den bedste Bond i 80'erne.

Wayne

Moore var ved at overhale Connery i antal film, som Bond. Det måtte der gøres noget ved. Desværre var genindspillingen af Thuderball mere en parodi på en Bondfilm. Connery var udstyret med paryk, og var ikke fit til rollen. Dermed nåede Connery 7 film, ligesom Moore.

Nogenuser/12232

en klassisk bond film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.