Cookie- og Privatlivspolitik

National Treasure 2: Book of secrets

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
08.02.2008
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
National Treasure: Book of Secrets
|

I 'National Treasure: Book of Secrets' tror Ben Gates (Nicolas Cage) at hans dage som skattejæger er forbi.

Men sådan skal det ikke gå. Igen starter det med familiens historiske arv, idet Bens tipoldefar blev dræbt samme aften som mordet på Abraham Lincoln, fordi han forsøgte at forhindre morderen John Wilkes Booths medsammensvorne i at få fingre i en uvurderlig skat – de sagnomspundne Cibolas syv byer af guld.

Nu mistænkes forfaderen for ikke at være en helt, men derimod selv en af attentatmændene. Ben har ingen anden mulighed: Han må rense sin forfaders navn... han må finde den gyldne by.

Med sig har Ben Gates igen sin gamle far, Patrick, sin assistent Riley og modvilligt - ekskæresten Abigail Chase.

Jagten bringer dem denne gang fra USA til Paris, videre til Buckingham Palace i London og tilbage til USA, og Ben kommer på sporet af historien om en en tophemmelig bog, der overdrages fra præsident til præsident og som ikke vises til andre.

I 'National Treasure: Book of Secrets' går den vilde skattejagt, hvor Jon Turtletaub igen sender Nicolas Cage, Jon Voight, og Diane Kruger på sporet af en forsvunden skat gennem gemte tegn og hemmelige koder, der skjuler sig i historien.

'National Treasure: Book of Secrets' er fortsættelsen til 'National Treasure' fra 2004.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (60 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Alt virker som fryd og gammen, men familien Gates pæne navn bliver sværtet til, og med hjælp fra en fantastisk bog ledes de involverede til et af Amerikas mest velkendte monumenter. En fremragende fortsættelse med masser af gode højdepunkter, men hen imod slutningen gaber manus over mere end filmen kan leverer.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

rigtig god og flot lavet , en lidt anderledes rolle Nicolas Cage han har lavet end det man er vand til at se ham som ...ond..eller skydegal eller bare noget andet..men en god film..ellers en super god film
Tæt på at være bedre en 1eren.

Antaeus

1'eren var en superfilm, aldeles fremragende med en fantastisk veloplagt Nicolas Cage og Diane Kruger, der havde virkelig god kemi.

2'eren er også ganske god og klart værd at se. Bl.a. kommer altid velspillende Helen Mirren ind. Det hele er dog lidt dårligere end i 1'eren. Nicolas Cage er ikke nær så veloplagt, kemien ikke lige så god, skurken lidt dårligere og selve historien også et stykke fra den første film. Dog stadig god film.

S. Rico

Første film var god, men denne er desværre en anelse kedelig.

Jeff

Not as much fun as the first, but entertaining all the same.

Wayne

Knap så overbevisende efterfølger. Skurken er lidt for rar.

Peruser/544209

Den var bare vildt god og jeg håber bare at der kommer en national treasure 3 !!!

Hearmeroar

Virkelig fede detaljer samt endnu mere humor i denne end den forrige. Buckingham Palace scenen slår alt :)
Kan godt lide at skurken ikke er helt ond alligevel, i modsætning til den forrige, og indblandingen af moren, hvor man følgende virkelig få sat familietræet på plads.
En lidt mere personlig (med hensyn til Gates familien) film i forhold til 1'eren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.