Monsters University

Censur 7
01. Aug 2013
104 min
Disney
Monsters University
Billede
(© Disney)
Billede
(© Disney)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Animationsfilmen 'Monsters University' handler om monsteret Mike Wazowski der hele livet har drømt om at blive en "skræmmer", og nu har han chancen for at uddanne sig til én af slagsen på selveste Monsters University.

Allerede i løbet af sit første semester på universitet kommer Mike dog i problemer, da han ser sig sur på den populære James P. Sullivan, også kaldet "Sulley". Deres rivalisering udvikler sig, og som konsekvens bliver de begge bortvist fra den eftertragtede skole. For at gøre ondt værre bliver de nødt til at samarbejde, og sammen med en flok udstødte forsøger de at gøre tingene gode igen.

'Monsters University' fortæller historien om, hvordan de populære Pixar-karakterer Mike og Sulley mødtes, og om hvordan deres forskelligheder, og modstand udefra, får dem til at knytte bånd og blive bedste venner.

Forhistorien starter flere år før handlingen i Monsters, Inc. fra 2001, hvor parret arbejder for et firma, der omdanner skræmte børns skrig til elektricitet i byen Monstropolis. Forgængeren blev en stor kommerciel succes og indspillede hele 562,8 mio. dollars på verdensplan.

'Monsters University' er Pixars første prequelog instrueret af Dan Scanlon, der også har været med til at udvikle filmens historie og manuskript. I versionen med original tale er det atter Billy Crystal og John Goodman, der lægger stemmer til Mike og Sulley.

Filmen kan også ses i 2D med dansk tale,2D med engelsk tale og i 3D med engelsk tale.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: