Mission: Impossible - Rogue Nation

Censur 11
30. Jul 2015
120 min
UIP
Mission: Impossible - Rogue Nation
Billede
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I ‘Rogue Nation’ (Mission: Impossible 5) arbejder Ethan Hunt fortsat for det tophemmelige IMF (Impossible Missions Force), der desværre ikke er lige så hemmeligt, som det burde være.

Syndikatet, en international, forbryderisk organisation, er på sporet af agenterne, som de har tænkt sig at udrydde en efter en. Samtidig bryder CIA sig ikke om IMF’s metoder, så de vælger at opløse specialenheden, og den kompromisløse Hunt bliver sendt på flugt fra sine tidligere arbejdsgivere.

For at rense sit navn og stoppe Syndikatet må agenten hente hjælp fra både nye og gamle allierede, og situationen udmunder naturligvis i endnu en umulig opgave.

Femte film i serien fortsætter stilen, hvor spektakulære bedrifter fordeles jævnt over hele kloden med Tom Cruise i centrum. Rammen er lånt fra James Bond, og på det seneste overtaget af Fast & Furious-filmene, men når først musikken spiller, og den seneste hemmelige besked selvdestruerer, er vi utvivlsomt i en verden, der tilhører Ethan Hunt.

Christopher McQuarrie instruerer Tom Cruise, som det også var tilfældet i Jack Reacher. Det er desuden fjerde gang, skuespilleren skal ytre replikker af McQuarrie, der skrev manuskriptet til Valkyrie, Edge of Tomorrow, førnævnte ’Jack Reacher’ og nu ’Rogue Nation’.

Rollelisten tæller gengangere som Simon Pegg og Jeremy Renner, imens Alec Baldwin og svenske Rebecca Ferguson er blandt de nye ansigter i rækken af Mission: Impossible-film. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: